Dr. Oetker Sütésálló Dzsemfix
A Dr. Oetker egyedülálló újdonsága sütésálló, sűrű lekvár készítéséhez. A Dr. Oetker Sütésálló Dzsemfixszel készített lekvár így biztosan nem folyik ki a sütés során a tésztából, az állaga stabil marad. Gyorsan, friss gyümölcsből elkészíthető. Bevezetés hónapja: 2012. április. Bevezetési támogatások: tv-kampány, másodlagos kihelyezések, POS.
Kapcsolatfelvétel: Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Kapcsolattartó: vevőszolgálat; F.: (1) 202-7585; E-mail: info@oetker.hu;
www.oetker.hu
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Aluflexy szuper erős, ultrarugalmas szemeteszsák
Az újszerű, gyémántalakú fólia textúrája a zsákokat rugalmasabbá, szakadás- és…
Tovább olvasom >Fuzetea Mangó-Ananász
A Fuzetea limitált nyári ízei közt egy ismerős termékkel találkozhatnak…
Tovább olvasom >1664 Blanc most még stílusosabban, új csomagolásban
Az 1664 Blanc egy könnyed, citrusos és frissítő búzasör, amelynek…
Tovább olvasom >