Díjjal ismerték el a Soproni magas minőségét

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 03. 00:00

Rangos díjban részesült a Soproni márka a Monde Selection versenyén, melyen a világ minden tájáról származó söröket minősítik. A Magas Minőség Nemzetközi Trófeáját azért kaphatta meg, mert 3 egymást követő évben elnyerte az Arany Minősítést.

A Sopronit – a  magyar sörmárkák közül egyedülállóan – ez idáig már 12 alkalommal tüntették ki aranyéremmel a Monde Selection versenyében. A hazai gyártású Soproni évek óta tartó folyamatos nemzetközi elismerése bizonyítékul és garanciául szolgálhat a fogyasztók számára, hogy valóban kiváló minőségű sört választottak.
Az 1961-ben alakult Monde Selection egy brüsszeli székhelyű Független Nemzetközi Minőségértékelő Intézet, elkötelezett híve a fogyasztóvédelemnek és a minőségi termékeknek. Célja, hogy felkutassa és hivatalosan elismerje a világ legjobb minőségű termékeit. Mára a világ legrégebbi és legelismertebb szervezetévé vált saját területén.
A Soproni márka évről-évre kimagasló eredményeket ér el a megmérettetésen, több almárka is szerzett már külön kitüntető címeket; 2005 óta folyamatosan minden évben Arany Minősítésben részesült a brüsszeli székhelyű intézettől, eddig összesen 12 aranyéremmel büszkélkedhet a márka. A folyamatos magas színvonal elismerése az idén megszerzett díj, a Nemzetközi Magas Minőség Trófea.
A díj ünnepélyes átadására 2010. május 30-án kerül sor a németországi Wiesbadenben.
Kapcsolódó cikkeink