Díjazták a legjobb üzleti turisztikai szolgáltatókat

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 07. 06. 10:55

Idén már hetedik alkalommal díjazták a legjobb magyarországi üzleti szolgáltatókat, a Business Traveller Hungary magazin közönségszavazásán 10 kategóriában hirdettek nyerteseket szerdán Budapesten.

kempinski

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 10 kategóriában – így szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat. Az egyes kategóriák három jelöltjéről az olvasók javaslata alapján idén is egy szakmai zsűri döntött. A szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük volt saját jelöltet is állítani, ez utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapó szolgáltatók közönségdíjat kaphattak.
Az idén már 10 kategóriára bővült a lista, újként a legjobb rendezvényszervezőre is lehetett szavazni – mondta Kelecsényi Ágnes, a magazint kiadó Turizmus Kft. marketingigazgatója.
A legjobb budapesti business hotel díjat 2017-ben a Kempinski Hotel Corvinus kapta, a közönségdíjat az Aria Hotel Budapest nyerte.
A legjobb vidéki business hotel a sárvári Spirit Hotel lett, a közönségdíjas az Avalon Park Miskolctapolca. 2017-ben a legjobb üzleti (corporate) utaztató az OTP Travel, a közönségdíjat a Mauri Utazási Iroda kapta.
A legjobb légitársaság a Turkish Airlines lett, a közönségdíjat a Lufthansa Hungary nyerte.
A legjobb autókölcsönző a Sixt lett, a közönségdíjas az AVIS.
A legjobb üzleti rendezvényhelyszín díját 2017-ben a Pesti Vigadó kapta, a közönségdíj az Aquaworld Budapesté.
A legjobb vidéki „business city” azaz az üzleti utazókat legjobban kiszolgáló város címet Debrecen nyerte a közönségdíjas Győr lett.
A legjobb budapesti étterem címet a Halászbástya Étterem, a közönségdíjat a Vak Varjú Étterem kapta.
A legjobb vidéki étterem a csopaki Márga Bisztró lett, a közönségdíjat a debreceni IKON Étterem kapta.
Az idén először átadott legjobb rendezvényszervező a HPS Experience lett, a közönségdíjat az Art Group nyerte el. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink