Desszerttel lepi meg az időseket a Sodexo és a Magyar Élelmiszerbank

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 07. 00:02

Októberben a Sodexo Magyarország Kft. a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által rendelkezésre bocsátott alapanyagokból készít desszertet, hogy ezzel köszöntse a szépkorúakat az Idősek Hónapja alkalmából.

A Sodexo Magyarország Kft. akciója szorosan kapcsolódik a Sodexo csoport által  elindított STOP Hunger Programhoz. A nemzetközi program – melyben jelenleg 26 ország vesz részt – a világszerte éhező vagy alultáplált 1 milliárd ember  megsegítését tűzte ki célul, élelmiszer- és pénzadományok gyűjtése és szétosztása, az egészséges táplálkozással kapcsolatos információs és képzési programok szervezése, valamint önkéntes munka révén.
„A Sodexoval több éve sikeresen működünk együtt, a korábbi években az Élelmezési Világnap, illetve karácsony kapcsán tudtunk több ezer rászorulónak egy-egy tál meleg ételt illetve desszertet eljuttatni, reméljük, hogy az együttműködés a jövőben is hasonló sikerrel fog folytatódni” – mondta Cseh Balázs, a magyarországi rászorulókat ingyenes adományhoz juttató nonprofit Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke.Kapcsolódó cikkeink