Defibrillátor a kajak-kenu csónakházban

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 22. 08:00

A Henkel Magyarország Kft. – XI. kerületi cégként – két defibrillátort vásárolt az újbudaiak részére; az egyik a Lágymányosi Spari Kajak-Kenu Egyesület csónakházában, a Kopaszi-gáton, a másik pedig a cég Dávid Ferenc utcai központjában áll szolgálatba.Az átadási rendezvény alkalmával a Lágymányosi-öbölben, a Spari kajak-kenu csónakházában Dieter Knoll, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója és Molnár Gyula, Újbuda polgármestere adta át az egyesület részére az életmentő készüléket.
A sportág fellegvárának számító sporttelepen, ott, ahol Kolonics György is gyakran megfordult, ezután nagyobb biztonságban lesznek a sportolók, az öbölbe látogatók, a környéken tartózkodók.
A két újbudai használatra szánt készüléken kívül a Henkel Magyarország további öt készüléket vásárolt. Kettőt békés megyei, körösladányi gyárában szerelt fel a dolgozók és a lakosság érdekében, további egyet a megyének adományoz, egyet pedig váci gyárában, illetve a város egy forgalmas helyén helyez el. A készülékekhez használói, életmentő betanítást is szervez a vállalat. Mindezekkel segíteni kívánja környezetét, azokat a településeket, ahol irodát, gyárat működtet.

Kapcsolódó cikkeink