Több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalat

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 08. 30. 14:26

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. hazai története 1949-re nyúlik vissza, akkor kezdte meg működését az Állami Biztosító Nemzeti Vállalat.


Drevenka Edit
PR igazgató
Aegon Magyarország

A társaságot 1992-ben privatizálták, amelynek során a holland központú biztosítási világcég, az Aegon szerzett többségi tulajdont. Így ma már egy nagy nemzetközi cégcsoport sikeres tagja a vállalat, mely a közép-kelet-európai régió központja is.

– Nemzetközi cégcsoportunk tagjai az élet- és nyugdíjbiztosítási piac jelentős szereplői. A magyar vállalatok elsősorban a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac meghatározó szereplői – jegyzi meg Drevenka Edit, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. PR igazgatója.

Hágai központú nemzetközi biztosítási, nyugdíj, valamint vagyonkezelő vállalatként az Aegon több mint 20 piacon van jelen világszerte. Az Aegon vállalatok közel 30 000 embert foglalkoztatnak, és 30 millió ügyfelet szolgálnak ki a világon.

– A hazai és a nemzetközi Aegon-történelem minden tapasztalatát igyekszünk termékeinkbe és szolgáltatásainkba beépíteni, hogy ügyfeleink pénzügyi jövőjükkel kapcsolatos kérdéseiben segíteni tudjunk. Küldetésünk, hogy egyszerűvé tegyünk olyan bonyolult kérdéseket, amelyek az emberek jövőjével kapcsolatos döntéseket alapoznak meg – hangsúlyozza Drevenka Edit. //

Kapcsolódó cikkeink