Dalnoki Bence mindenkit meggyőzött a Bocuse d’Or magyar döntőn!
A Bocuse d’Or csütörtökön rendezett magyar döntőjében Dalnoki Bence, a Stand sous-chefje és commis-ja, Nyikos Patrik állhattak a dobogó legmagasabb fokára. Bence a médiazsűri különdíját is elnyerte.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/10/Dalniki-Bence.jpg)
Bence munkában a magyar döntőn
2. helyezett: Kelemen Roland és Fodor Noel
3. helyezett: Adamek Balázs és Kocsis Marcell
A Legjobb commis-nak Fodor Noelt választotta a zsűri.
Az új, a jövőben minden évben kiosztani tervezett Életmű-díjat ezúttal Bíró Lajos kapta.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia így mutatta be Dalnoki Bencét:
Bence tanulóéveit követően rögtön Szulló Szabina és Széll Tamás csapatába szegődött, ő úgy mondja, mindent tőlük tanult. Jelenleg is a Stand Étterem sous chefje. Bocuse d’Or versenyen még nem indult, ám 2019-ben ő képviselte hazánkat a Calgary-ban megrendezett Chaîne des Rôtisseurs versenyen.
Kapcsolódó cikkeink
A magyar Bocuse d’Or csapat csapat készen áll!
Március 6-án, a SIRHA Budapest keretein belül a magyar Bocuse…
Tovább olvasom >Új márkanagykövet a METRO-nál
Október 24-én különleges „séfasztal” programon mutatkozott be a METRO Nagykereskedelem…
Tovább olvasom >Dalnoki Bence is részt vesz a METRO-termékek fejlesztésében
Október 24-én különleges „séfasztal” programon mutatkozott be a METRO Nagykereskedelem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >