Csökkenti pékárui sótartalmát a Carrefour
Huszonöt százalékkal csökkentette egyes pékáruinak sótartalmát a Carrefour. A francia kiskereskedő a túlzott sófogyasztás ellen szeretne tenni a lépéssel.

Egészségesebb étrendre nevelnek
A Carrefour kalciumban és káliumban gazdag sót vezetett be egyes kenyereinél annak érdekében, hogy a sómennyiséget csökkentse, ám a megszokott ízt ne változtassa meg.
Az új receptet Les Ulisban található üzleteiben tesztelte, valamint Párizs dél-nyugati külvárosában.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Okoshűtőt tesztel a Carrefour Belgiumban
A Carrefour Belgium a brüsszeli Auderghem városrészben lévő hipermarkete szomszédságában…
Tovább olvasom >Élelmiszerpazarlás-csökkentő platformot indít a Too Good To Go
A Too Good To Go új, mesterséges intelligenciával támogatott platformot…
Tovább olvasom >Új partnerrel erősít Franciaországban a Picnic
A holland online szupermarket, a Picnic új partnert választott Franciaországban:…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az árrésstop kiterjesztése jöhet a piperecikkekre is
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be,…
Tovább olvasom >A SZÉP-kártya, az egészségpénztári tagság és az áruhitel is növeli a költési hajlandóságot
A Széchenyi Pihenőkártya mindennapok része: a SZÉP kártya tulajdonos magyarok…
Tovább olvasom >Legalább 16 százalékos drágulást érez a fiatalok fele
Átlagosan 19 százalékos inflációt érzékeltek a fiatalok idén februárban, de…
Tovább olvasom >