Csökkenti pékárui sótartalmát a Carrefour
Huszonöt százalékkal csökkentette egyes pékáruinak sótartalmát a Carrefour. A francia kiskereskedő a túlzott sófogyasztás ellen szeretne tenni a lépéssel.

Egészségesebb étrendre nevelnek
A Carrefour kalciumban és káliumban gazdag sót vezetett be egyes kenyereinél annak érdekében, hogy a sómennyiséget csökkentse, ám a megszokott ízt ne változtassa meg.
Az új receptet Les Ulisban található üzleteiben tesztelte, valamint Párizs dél-nyugati külvárosában.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Kivonulhat Lengyelországból a Carrefour
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Halal üzletláncban szerzett részesedést a Carrefour
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Tovább erősödött a Mercadona piacvezető szerepe Spanyolországban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átadták a 2025-ös Fenntartható jövőért díjakat: az év legkiemelkedőbb fenntartható vállalatai és vezetői kaptak elismerést
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rózsaszín kamionok és kortárs művészek és influencerek hozzák mozgásba a reményt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AgriTech InnoExpo 2025 – ahol az innováció találkozik a természettel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
