Csökkenti pékárui sótartalmát a Carrefour
Huszonöt százalékkal csökkentette egyes pékáruinak sótartalmát a Carrefour. A francia kiskereskedő a túlzott sófogyasztás ellen szeretne tenni a lépéssel.
A Carrefour kalciumban és káliumban gazdag sót vezetett be egyes kenyereinél annak érdekében, hogy a sómennyiséget csökkentse, ám a megszokott ízt ne változtassa meg.
Az új receptet Les Ulisban található üzleteiben tesztelte, valamint Párizs dél-nyugati külvárosában.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Non-stop expressz élelmiszer-házhozszállítási szolgáltatást indít Dubaiban a Carrefour
A szolgáltatás keretében több mint 10 000 termék elérhető. Az…
Tovább olvasom >87 üzletet vásárolna meg az AuGust az Ahold Delhaizetől Romániában
A romániai AuGust kényelmi üzletlánc tárgyalásokat folytat az Ahold Delhaize-vel…
Tovább olvasom >Franchise-hálózatának bővítésére és az olasz biotermékekre fókuszál a Carrefour Italia
A franchise-hálózat bővítésével és az Act for Food program erősítésével…
Tovább olvasom >További cikkeink
Cégtrend 2024. évi: 11 ezerrel kevesebb cég: a 2024-es cégtrendek számokban
A működő társas vállalkozások száma 11 ezerrel csökkent 2024 végére.…
Tovább olvasom >Soha nem látott magasságban a kávé ára
2024 decemberének elején a nemzetközi piacon rekordszintre emelkedett a kávé…
Tovább olvasom >Inflációs fordulat a magyarok körében
Jelentősen javult az inflációs helyzet a lakosság, azon belül a…
Tovább olvasom >