Csökkenti pékárui sótartalmát a Carrefour
Huszonöt százalékkal csökkentette egyes pékáruinak sótartalmát a Carrefour. A francia kiskereskedő a túlzott sófogyasztás ellen szeretne tenni a lépéssel.

Egészségesebb étrendre nevelnek
A Carrefour kalciumban és káliumban gazdag sót vezetett be egyes kenyereinél annak érdekében, hogy a sómennyiséget csökkentse, ám a megszokott ízt ne változtassa meg.
Az új receptet Les Ulisban található üzleteiben tesztelte, valamint Párizs dél-nyugati külvárosában.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Nyomon követhető és fenntartható marhahúst vezet be kínálatába a Carrefour Brazíliában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Eladhatja romániai üzleteit a Carrefour
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kivonulhat Lengyelországból a Carrefour
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Uniós adó jöhet az ultrafeldolgozott élelmiszerekre és az alkoholos üdítőkre – készül az EU első kardiovaszkuláris akcióterve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rekordösszegeket költünk a Black Friday akciók során, a bértranszparencia több mint megfelelés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Baltikum felé nyit a magyar élelmiszerexport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

