Csökkenthető az energiafogyasztás egy új fagyasztási technológiával
Új módszert javasolt az élelmiszer-fagyasztásra a Kaliforniai Egyetem. Az izokorikus fagyasztás nevű metódus ötlete a transzplantációra váró betegek szerveinek fagyasztási módján alapul.

Szuperfagyasztva sokkal tovább eltarthatóak az ételek
Az új technológia jelentősen javítja az élelmiszer minőségét és élettartamát. Az új módszerrel globálisan akár 6,5 milliárd kilowatt-órát meg lehet takarítani évente. Ez olyan, mintha egymillió autó eltűnne az utakról.
A technológia lényege, hogy az élelmiszert folyadékkal teli, zárt tartályokban tárolják és így fagyasztják őket.
Springwise
Kapcsolódó cikkeink
Lefelezi az élelmiszerek áfáját a svéd kormány
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Helyi gyártókkal lépne az uniós piacra a Temu
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NAV: kivontak a forgalomból több tonna zöldséget, amit rovarölő mellett szállítottak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Dm babybonus várandósoknak és kisgyermekes családoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >60 millió eurót fordított spanyolországi gyárának fejlesztésére a Danone
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A mobilbankolás a mindennapok része
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >