Csökkentette a kenyérből származó hulladékmennyiséget a Meny
Az elmúlt fél évben a norvég Meny nevű kiskereskedő 34%-kal csökkentette a kenyérből származó élelmiszerhulladék arányát.

Algoritmus menti meg a kenyeret a szemétbe kerüléstől
A retailerlánc reméli, hogy több mint egymillió vekni kenyér szemétbe kerülését tudja megakadályozni.
Norvégiában naponta sokszázezer kenyeret dobnak ki a háztartásokban és az élelmiszerüzletekben egyaránt.
A Meny projektje lehetővé teszi, hogy egy algoritmusnak köszönhető automatizált sütési terv segítségével pont annyi kenyeret süssenek, amennyit a vásárlók meg is vesznek.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Ringlispílen a csomagolási piac
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kenyérgyárat épít a Ceres Zrt. Tatán
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >GKI: A szolgáltató szektorban gyorsan terjed az AI, a többi szektorban csak döcög a bevezetés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az Európai Bizottság online fogyasztóvédelmi stratégiát mutatott be
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az idősebbek vezetik a visszaváltást Magyarországon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Női energiaitalt dob piacra a Monster az Egyesült Államokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

