Csokis uborka Amerikából

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 08. 28. 11:01

Ha az ázsiai ízekre gondolunk, akkor nem számít meglepőnek az édes és a savanyú íz keveréke, de egy édes kakaós kekszbe töltött savanyú uborkát talán mégsem tudnánk elképzelni. Pedig pontosan ilyen ízvilággal indult útjára egy új készítmény, amely már meg is rendelhető egy amerikai webshopban – olvasható az origo-n.

Kép: origo, GRANDPA JOE’S CANDY SHOP

Bill Kelly, egy amerikai vállalkozó egy vékony szeletnyi savanyúságot tett egy klasszikus Oreo szendvicskeksz belsejébe.
Mindezt csokoládéval borította be, mondván, hogy mindennek jobb az íze, ha csokiba van mártva.

Kelly a Dayton Daily News-nak, mely először számolt be az újdonságról, azt nyilatkozta, hogy a savanyúság íze nem zavaró, és a fénykép alapján pedig az látható, hogy a szelet savanyúság valóban elég vékony ahhoz, hogy túl savanyúvá tegye az Oreót.

Noha a terméket forgalmazó Grandpa Joe’s Candy Shop boltjai leginkább Ohioban és Nyugat-Pennsylvaniában találhatók az Egyesült Államokban, az interneten három csomagot 9 dollárért az Egyesült Államok területéről meg lehet rendelni.

Magyarországra sajnos nem szállítanak, de léteznek olyan szolgáltatók, amelyek a magyar ügyfelek megbízásából befogadják az árut az USA-ban és ezt követően elküldik azt Magyarországra. (origo,Delish.com)

Kapcsolódó cikkeink