Csirkére cseréli a pulykahúst a népszerű virsliben a Master Good
A Master Good, a Sága Foods Zrt. új tulajdonosa megújította a Füstli visrlit, valamint a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsaládot – írja az agrarszektor.hu. Amellett, hogy a csomagolás is teljesen megváltozott, a Master Good ezen termékeknél a saját, száz százalékban GMO-mentes csirkehúsára váltja az eddigi pulyka-alapanyogot, valamint egy új, sertéshúsos változatot is beemel a portfólióba.
A kisvárdai Master Good cégcsoport januárban vásárolta meg eddigi brit tulajdonosától a Sága Foods Zrt.-t, így a sárvári üzem több mint harminc év után újra hazai tulajdonba került – mondta a cégcsoport sajtótájékoztatóján Bárány László ügyvezető-tulajdonos.
Amikor a család úgy döntött, hogy a Sága-t megvásárolja, az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy az egyébként már majdnem teljes vertikális integrációnk utolsó építőkövét a helyére rakjuk a továbbfeldolgozásban. A virsli, a párizsi és a sonka ugyanis hiányzott a repertoárunkból. Úgy gondoltuk, ha a Sága tulajdonlását hazahozzuk Magyarországra, akkor képesek leszünk arra, hogy megújítsuk a cég termékeit – hangsúlyozta Bárány László.
Ipacs Géza, Bárány Péter, Bárány László, Herendi Gábor (Forrás: Master Good)
Bárány Péter, a Master Good cégcsoport ügyvezetője és tulajdonosa hozzátette, a Master Good 100 százalékban GMO-mentes alapanyagokból előállított takarmánnyal táplált állatok húsát dolgozza fel. Kiemelte, hogy a felhasznált szója is GMO-mentes.
A kisvárdai Master Good északkelet-magyarországi központjából a világ négy kontinensére exportálja termékeit, kizárólagosan hazai, GMO-mentes élelemmel táplált, hozamfokozó- és hormonmentesen nevelt csirkék húsát előállítva és forgalmazva. A Master Good a Sága Füstli és Füstlizer portfóliójában is a saját, száz százalékban GMO-mentes csirkehúsára váltja az eddigi pulyka-alapanyagot. Emellett a portfólióban megjelent egy új, sertéshúsos változat is.
A Sága Füstli új reklámfilmjét Herendi Gábor filmrendező, a Skyfilm Production Kft. ügyvezető igazgatója rendezte. A megújult csomagolást pedig Ipacs Géza, az Apacs Stúdió Kft. ügyvezető igazgatója tervezte. (agrarszektor.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Kacskaringós röppályán
Talán örülnének egy kis unalomnak és kiszámíthatóságnak a baromfipiac szereplői,…
Tovább olvasom >Két márka, egy cél: a Master Good és a Bátor Tábor összefog
Támogatás, ami számít! A Master Good új fejezetet nyit a…
Tovább olvasom >Megvannak az idei Fenntarthatóság szimbóluma verseny nyertesei
A Trade magazin ötödször hirdette meg a Fenntarthatóság szimbóluma pályázatot.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >Díjemelés a Magyar Postánál: ennyibe kerülnek majd a leggyakoribb postai szolgáltatások 2025-ben
A Magyar Posta célkitűzése továbbra is az, hogy hatékonyan és…
Tovább olvasom >Nébih: rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat hívott vissza az LPP Hungary Kft.
A SINSAY márkájú, rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat a termékről leváló fóliaréteg…
Tovább olvasom >