CSB-System International üzemlátogatásokkal egybekötött élelmiszeripari szemináriuma: München, 2011. március 23-24.

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 04. 10:54

A CSB-System International kétnapos, üzemlátogatással egybekötött szemináriuma kitűnő lehetőség arra, hogy az érdeklődők tájékozódjanak a nemzetközi vállalatvezetési trendek aktuális kérdéseiről. A március végén Münchenben megrendezésre kerülő szeminárium középpontjában már megvalósított IT-megoldások állnak.

Dr. Peter Schimitzek, a CSB-System International vállalat elnök-vezérigazgatója és szakmai csapata a rendezvény első napján gyakorlatorientált előadásokkal járják körül a kiemelt témákat, úgymint tervezési és diszpozíciós folyamatok, üzemen belüli logisztika, túraoptimalizálás, vezetői információs rendszer.

Az este a népszerű müncheni Hofbräuhaus sörházban ér véget, ahol a résztvevők nem csak szakmai jelleggel megtekinthetik a CSB-System szoftvermegoldásával irányított sörözőt.

A rendezvény második napján a részvevők választásuk szerint üzemlátogatást tehetnek a CSB-System vállalatcsoport több referencia cégénél. A látogatók képet kaphatnak az integrált IT-megoldások működéséről és a folyamatszervezés segítségével elért eredményeikről. A referencia vállalatok között található Európa-szerte ismert húsipari, tejipari, üdítőitalgyártó nagyvállalat, biogazdaság, cukrászati illetve szósztermékeket gyártó középvállalat, élelmiszerkereskedő és frissáru-logisztikai cég.

Tel: CSB-System Hungary Kft., web: www.csb.hu, e-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink