Coffeinn kávéház és étterem

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 12. 16. 08:00

Némi bővítés és teljes átalakítás után, új menedzsmenttel (ahogy a „kultfilm” óta mondják: újratöltve) indult újra a belvárosi Coffeinn. Az egyébként is tágas belső teret sokszorosára növelik a hatalmas portálüvegek és a tükörfal, a nyugalmat és kiegyensúlyozottságot árasztó árnyalatok; a csokibarna, a kapucsínószín, a padlizsán, lehet hogy a szakemberek szerint már kimentek a divatból, de mivel ezt a színeknek eddig még senki sem mondta meg, itt tagadhatatlanul jól teljesítenek. Étterembe meg egyébként se divatból járjanak a kedves vendégek… A Coffeinn amúgy félúton található az egyetem és a négycsillagos szálloda között, így logikus döntésvolt az arany középútra pozicionálni magukat. A klasszikus reggeliktől a salátákon, szendvicseken át az igényes meleg ételekig terjed a választék, és bár az étlapon az utóbbi kategóriában csak tucatnyi ételből áll a választék, de a mezőny hetente teljesen kicserélődik. A konyhavezetés a tradicionális magyar stíluson alapul, de jelen vannak az összes meghatározó európai gasztronómiai irányzat elemei is.
A minimalizmus természetesen csak a belsőépítészetben dominál, az italválaszték kifejezetten igényesnek mondható. Kávéházról (is) lévén szó, szakképzett barista irányítja a kávészekciót, és a tucatnyi fajtából álló borválasztékon is érezhető a magasabb színvonalra törekvés.
Budapest V., Kecskeméti u. 6.
Konyhafőnök: Rostás Róbert
Tervezés: Formative koncepció alapján

Kapcsolódó cikkeink