Cipők luxuskivitelben

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2021. 03. 03. 10:35

A világjárvány ellenére új butikot nyitott a Chrisitan Louboutin luxus cipőbolt lánc az USA-ban. Az egyik Shop! tagvállalat, a Unique Store Fixtures is tevékenyen hozzájárult a luxus márkához illő, különleges dizájn megálmodásához és megvalósításához.

Új luxus cipőüzlet

A POPAI Magyarország* anyaszervezete, a Shop! központ által kiadott Retail Enviroments oldalakon található a sok fotóval illusztrált körkép erről a hangulatos, egyedi kialakítású, új üzletről.

cipőpolc

Stílus és burkolati textúrák

A Unique Store Fixtures (Egyedi Boltberendezés) Észak-Amerika területén tervez és készít olyan  teljesen egyéni kereskedelmi környezeteket, mint a Chrisitan Louboutin legújabb boltja a Holt Renfrew-ban található Yorkdale bevásárló központban.

boltbelső

A művészi kialakítás különböző felületeket és textúrákat ötvöz. Tartalmaz egy körhinta mennyezetet, egyedi fülkéket integrált világítással, szegecses tömör dió kijelzőket és szövetpaneleket, valamint magasfényű lakkozott egységeket ultra-velúr felsőrésszel.

eladótér

-Nagy szerencsénk van, hogy olyan világszínvonalú márkákkal dolgozhatunk együtt, mint a Christian Louboutin, és rendkívül büszkék vagyunk a legújabb butik megnyitására. A Christian Louboutin tervezőcsapatával karöltve a Unique csapata megragadta a márka lényegét és minőségét. A tervezőink, mérnökeink és mestereink közösen olyan kiskereskedelmi környezetet teremtettek, amely gyönyörűen tükrözi ennek az ikonikus divattervezőnek a művészetét – mondja Ferro Corrente, a Unique Store Fixtures igazgatója.

vásárlótér

interior

Négy évtizedes tapasztalattal és a minőség iránti elkötelezettségével a Unique Store Fixtures 100 teljes munkaidőben dolgozó mestert, mérnököt és tervezőt foglalkoztat, és olyan globális luxusmárkákkal dolgozik még együtt a világ több részén, mint a Tiffany & Co., a Gucci és a Bergdorf Goodman.

Szabadúszó divattervező

A Christian Louboutin 29 országban több mint 70 butikjával a világ egyik legismertebb luxusmárkája. A francia-egyiptomi divattervező híres a fényes, vörös, lakkozott talpú, csúcskategóriás tűsarkú cipőiről, amelyek a  védjegyévé váltak. Kezdetben divatházak szabadúszó tervezőjeként dolgozott, majd 1991-ben saját cipőszalont nyitott Párizsban. Cipői a hírességek körében igazán kedveltek. Kreatív projektekre társul más szervezetekkel, limitált kiadású darabokat készít, galéria kiállításokat rendez. A vállalat ma már férfi lábbeliket, kézitáskákat, illatokat és dekorkozmetikai termékeket is kínál választékában.

Christian Louboutin portré

Christian Louboutin divattervező

*A POPAI, 2015-től Shop! szervezet Chicago és Hollywood Florida központtal és közel 2000 helyi irodával működő, a Marketing at Retail iparágat összefogó nemzetközi szervezet. Magyarország 2003-ban csatlakozott a POPAI Magyarország Egyesület megalakításával, amely azóta is nonprofit szakmai, edukációs, kutatási és tudástransfer szerepet tölt be, főként az FMCG szektorban. Bővebben: popai.hu

Kapcsolódó cikkeink