Bruce Willis a DieHard akkumulátor új reklámjában

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 10. 19. 11:09

Az Advanced Auto Parts vállalat 2 perces akció-rövidfilmben Bruce Willist ismét a „Die Hard” filmek híres John McClane felügyelő szerepében mutatja be. A hollywoodi legenda a vállalat DieHard akkumulátorait reklámozza.

Bruce Willis akkumulátor reklám

A Business Wire hasábjain október 19-én megjelent sajtóközlemény szerint az autóalkatrészeket forgalmazó, több, mint hatezer kiskereskedelmi egységet üzemeltető Advanced Auto Parts vállalat összehozta a nagy klasszikusokat: az akciófilm „Die Hard” történetet az autóipar ikonikus DieHard márkájával.

Okos forgatókönyv, erős produkció

A reklámot a FOX “America’s Game of the Week” amerikai futball közvetítés során mutatták be, ami a nézettségi toplistát hétről hétre vezeti. Az eredeti 1988-as filmből két másik szereplő is feltűnik a képernyőn. Theot, a bűnözőt Clarence Gilyard Jr. alakítja, Argylet, a limuzin sofőrt pedig De’voreaux White személyesíti meg.

-Soha semmilyen reklámban nem szerepeltem még John McClane karakterként, de az Advanced Auto Parts ötlete, ahogy összehozta a DieHard akkumulátorokat a „Die Hard” sztorival, mindkét márkára hiteles. Okos forgatókönyv, erős produkció, szórakoztató spot. Ezt várják el a „Die Hard” rajongók. Úgy gondolom vevők lesznek a DieHard –„Die Hard” kombóra. – mondta Bruce Willis.

Az izgalmas történetben van fenyegetés, menekülés, robbanás. A végén egyértelmű, hogy McClane és a DieHard megbízható, tartós és erős.

Autóápolási hónap

A reklám a vállalat #DieHardIsBack integrált kampányának része, aminek kezdetét októberre időzítették, mert ez az Országos Autóápolási Hónap az Egyesült Államokban. Az eredetileg 2 perces rövidfilm 30 és 15 másodperces változatát angolul és spanyolul is sugározzák és a cég Facebook és  Instagram oldalán is közzéteszik. A YouTube-on a teljes 2 perces rövidfilm látható. A kampány része még az erős in-store megjelenés is.

-Jön a hideg. Tudjuk, hogy ilyenkor sokan szembesülnek akkumulátor problémával. Azt szeretnénk, ha tudnák, hogy az egyetlen hely az Advanced Auto Parts, ahol a legmegbízhatóbb, legtartósabb és legerősebb akkumulátort, a DieHard márkát megkaphatják. – mondta Jason McDonell, az Advanced Auto Parts vezérigazgató helyettese és marketing igazgatója.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink