Brian Sharoff, a PLMA elnöke eltávozott

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 05. 25. 11:01

Részvéttel tudatjuk, hogy Brian Sharoff, a PLMA (Saját Márkás Termékgyártók Szövetsége) elnöke május 23-án, 77 éves korában, rövid betegség után elhunyt.

Brian Sharoff a PLMA elnöke 1981-2020 között

Brian Sharoff a PLMA elnöke 1981-2020 között

Stratéga és vezető

A sajátmárkás iparág vezéralakja és élharcosa volt. 1981-től, röviddel a szervezet megalakulása után, nevezték ki az elnöki posztra. Jól átlátta a sajátmárkás szektor irányvonalait és világszintű növekedését. A kezdetben 200 fős tagság az ő vezetése alatt 4500-ra növekedett világszerte. Irányítása alatt a New York központ mellett Amsterdamban irodát, Shanghaiban képviseletet nyitottak.

Elhivatottság és újítás

A PLMA első szakmai kiállítását 1980-ban az USA-ban, Chicagoban, majd 1986-ban Európában, Amszterdamban, végül 1994-ben Ázsiában, Shanghaiban rendezte. Ezek a teljes private label iparágnak szóló, beszállítókat, gyártókat, kereskedőket, médiát megszólító rendezvények azóta is folyamatosan nagy sikerrel zajlanak. A szakmai kiállítások mellett a tevékenység kibővült képzésekkel, konferenciákkal, publikációkkal, kutatásokkal, videó adással és hírlevél szolgáltatással is.

-A mai gyásznap az egész PLMA családot elszomorítja. Brian vezetése alatt vált ez a szervezet meghatározóva a sajátmárkás szektorban. Brian óriási űrt hagy maga mögött a vezetésben – mondja Liza Manzoline, a Reynolds Consumer Products értékesítési igazgatója, a PLMA igazgatótanácsának elnöke.

PLMA logo

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink