Bővíti kombucha-termékeinek választékát a Continente BIO
A portugál Continente két újabb cikkelemmel bővítette kombucha-termékeinek választékát. A Continente BIO kínálatába tartozó termékek tartósítószer- és édesítőszermentesek, természetes aromák és probiotikumok felhasználásával készültek.
A jellemzően fekete vagy zöld tea fermentálásával készült, szénsavval dúsított kombucha-termékek az üdítőkre és alkoholos italokra jelentenek alternatívát. Az italban lévő probiotikumok javítják az emésztést, a laktóz lebontását és az immunválaszt. Gyulladásgátló összetevői csökkentik a gyulladásokat a belekben, így jó hatással vannak például a Crohn-betegségre is. A kombucha koleszterincsökkentő hatással bír, mérsékli a kardiovaszkuláris megbetegedések kialakulásának kockázatát, és képes megelőzni, illetve kezelni a diabéteszt, elhízást, szorongást és depressziót.
Kapcsolódó cikkeink
Innovatív technológiák 2.0: Mariana-ároktól a K2 csúcsig
Az élelmiszeripar nemcsak termékportfólióban változik, hanem az általa alkalmazott technológiákban…
Tovább olvasom >Belép a kombucha piacra a Lipton
Új, kombucha termékcsaládot dobott piacra a Carlsberg Britvic Lipton márkája…
Tovább olvasom >Az érték idén mindent visz: étel- és italtrendek 2023-ban
A megélhetési válsághoz és az inflációhoz való alkalmazkodás a fogyasztókat…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rekordszinten a vállalatvezetők elköteleződése a fenntarthatóság iránt
A K&H fenntarthatósági index legfrissebb adatai szerint a vállalatvezetők hozzáállása…
Tovább olvasom >Kismértékben emelkedett a FAO élelmiszerár-indexe júniusban a hús, tejtermékek és növényi olajok drágulása miatt
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Mitől tízszereződhet meg egy-egy bor ára?
Kevesebben vannak világszerte, mint ahány ember járt az űrben, számuk…
Tovább olvasom >