Bővíti csicseriborsó-alapú tésztacsaládját a Barilla az Egyesült Államokban
A Barilla legújabb egy összetevőből álló, növényi alapú tésztája a csicseriborsóból készült orzo, melyet nemrégiben vezetett be a piacra a tengerentúlon. Az orzo meleg vagy hideg ételek, saláták alapanyagaként egyaránt felhasználható.
A vállalat 2018-ban dobta először piacra gluténmentes, hüvelyesek – csicseriborsó, lencse – felhasználásával készült tésztatermékeit. A csicseriborsó alapú tészták között – a tészta formáját tekintve – az orzón kívül kapható még rotini, a casarecce, spagetti és penne is.
„A tésztapiac vezető szereplőjeként tudjuk, hogy a fogyasztók, ha tésztát választanak, keresik a változatos fajtákat és formákat, amelyekkel ételeik egyedivé varázsolhatók” – mondta el Jean-Pierre Comte, a Barilla Americas elnöke. „A csicseriborsó orzo a hagyományos tésztarecepteken túl is számtalan módon felhasználható, és izgatottan várjuk, hogy a rajongóink mi mindent tudnak vele alkotni. A lehetőségek száma végtelen.”
A csicseriborsó orzo 100 grammban 19 gramm növényi fehérjét tartalmaz. A tészta a Kroger és Meijer üzletekben kapható.
Kapcsolódó cikkeink
AI-jelölést szeretnének a fogyasztók az élelmiszercímkéken
Egy friss felmérés szerint a fogyasztók 83%-a úgy véli, hogy…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával segíti a karácsonyi ajándékvásárlást a Target
A Target bemutatta generatív AI-alapú Bullseye Gift Finder eszközét, amely…
Tovább olvasom >Elmarad a Kroger és az Albertsons egyesülése
Az Albertsons bejelentette, hogy felbontja a Krogerrel kötött, 25 milliárd…
Tovább olvasom >További cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >Fogyó cégszámok, tartós félmilliós határ
2024-ben a társas vállalkozások száma várhatóan 12 ezerrel csökken, miközben…
Tovább olvasom >