Borismereti képzés vendéglátósoknak

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2020. 09. 17. 09:38

2020. őszén a Magyar Turisztikai Ügynökség „Bor a vendéglátásban” címmel borismereti képzéssorozatot indít, melynek célja a hazai vendéglátásban dolgozók (elsősorban: felszolgálók, pincérek, pultosok, étteremvezetők, teremfőnökök, sommelier-k, éttermi borbeszerzésért felelős munkatársak) borral kapcsolatos tudásanyagának bővítése.

Az oktatáson való részvétel ingyenes

A tanfolyamot a borvilágban elismert nemzetközi borakadémikusok és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják, országszerte 7 helyszínen (Balatonfüred, Szeged, Pécs, Eger, Sopron, Nyíregyháza, Budapest).
Az oktatáson való részvétel ingyenes és felnőtt korúaknak elérhető, regisztrációhoz kötött.
A képzés programja és a regisztráció a következő weboldalon érhető el: https://kepzes.bor.hu/

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink