Borismereti képzés vendéglátósoknak
2020. őszén a Magyar Turisztikai Ügynökség „Bor a vendéglátásban” címmel borismereti képzéssorozatot indít, melynek célja a hazai vendéglátásban dolgozók (elsősorban: felszolgálók, pincérek, pultosok, étteremvezetők, teremfőnökök, sommelier-k, éttermi borbeszerzésért felelős munkatársak) borral kapcsolatos tudásanyagának bővítése.
A tanfolyamot a borvilágban elismert nemzetközi borakadémikusok és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják, országszerte 7 helyszínen (Balatonfüred, Szeged, Pécs, Eger, Sopron, Nyíregyháza, Budapest).
Az oktatáson való részvétel ingyenes és felnőtt korúaknak elérhető, regisztrációhoz kötött.
A képzés programja és a regisztráció a következő weboldalon érhető el: https://kepzes.bor.hu/
Kapcsolódó cikkeink
MTÜ: kizárólag Budapestet érinti a rövidtávú lakáskiadás szabályozása
Kizárólag Budapestet érinti a rövidtávú lakáskiadás szabályozása – hangsúlyozza a…
Tovább olvasom >Nagy Márton: tizenhat pontos deregulációs csomag a turizmus fejlesztésére
A turizmus fejlesztését célzó 16 (14+2) pontos deregulációs csomagot terjesztett…
Tovább olvasom >Országszerte 2800 vidéki büfé hívhat le egymillió forintos támogatást
Összesen 2,8 milliárd forint értékű vissza nem térítendő forrásra pályázhat…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >