Borismereti képzés vendéglátósoknak
2020. őszén a Magyar Turisztikai Ügynökség „Bor a vendéglátásban” címmel borismereti képzéssorozatot indít, melynek célja a hazai vendéglátásban dolgozók (elsősorban: felszolgálók, pincérek, pultosok, étteremvezetők, teremfőnökök, sommelier-k, éttermi borbeszerzésért felelős munkatársak) borral kapcsolatos tudásanyagának bővítése.

Az oktatáson való részvétel ingyenes
A tanfolyamot a borvilágban elismert nemzetközi borakadémikusok és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják, országszerte 7 helyszínen (Balatonfüred, Szeged, Pécs, Eger, Sopron, Nyíregyháza, Budapest).
Az oktatáson való részvétel ingyenes és felnőtt korúaknak elérhető, regisztrációhoz kötött.
A képzés programja és a regisztráció a következő weboldalon érhető el: https://kepzes.bor.hu/
Kapcsolódó cikkeink
Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Visit Hungary: mintegy hétszázezren pihentek Magyarországon a tavaszi szünetben
Húsvét után sem enyhült az utazási kedv, így az áprilisi…
Tovább olvasom >MCI Közgyűlés 2025
Nagy érdeklődés mellett tartott közgyűlést február végén a Magyar Cukrász…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >