Borismereti képzés vendéglátósoknak
2020. őszén a Magyar Turisztikai Ügynökség „Bor a vendéglátásban” címmel borismereti képzéssorozatot indít, melynek célja a hazai vendéglátásban dolgozók (elsősorban: felszolgálók, pincérek, pultosok, étteremvezetők, teremfőnökök, sommelier-k, éttermi borbeszerzésért felelős munkatársak) borral kapcsolatos tudásanyagának bővítése.

Az oktatáson való részvétel ingyenes
A tanfolyamot a borvilágban elismert nemzetközi borakadémikusok és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják, országszerte 7 helyszínen (Balatonfüred, Szeged, Pécs, Eger, Sopron, Nyíregyháza, Budapest).
Az oktatáson való részvétel ingyenes és felnőtt korúaknak elérhető, regisztrációhoz kötött.
A képzés programja és a regisztráció a következő weboldalon érhető el: https://kepzes.bor.hu/
Kapcsolódó cikkeink
MCI Közgyűlés 2025
Nagy érdeklődés mellett tartott közgyűlést február végén a Magyar Cukrász…
Tovább olvasom >Szakmai elismerés az ipartestületnek
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén újra bekerült a TOP10 meghatározó,…
Tovább olvasom >Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Nemzetközi árajánlati rendszer – átláthatóbb rendezvényszervezési piac
Nemzetközi árajánlati rendszer bevezetését javasolja a MaReSz a rendezvénypiac számára.…
Tovább olvasom >Túlturizmus Európában: vízágyús tüntetések Barcelonában, tiltások Budapesten
A rövid távú lakáskiadás, a turistahordák és az infrastruktúra túlterheltsége…
Tovább olvasom >