Borismereti képzés vendéglátósoknak
2020. őszén a Magyar Turisztikai Ügynökség „Bor a vendéglátásban” címmel borismereti képzéssorozatot indít, melynek célja a hazai vendéglátásban dolgozók (elsősorban: felszolgálók, pincérek, pultosok, étteremvezetők, teremfőnökök, sommelier-k, éttermi borbeszerzésért felelős munkatársak) borral kapcsolatos tudásanyagának bővítése.

Az oktatáson való részvétel ingyenes
A tanfolyamot a borvilágban elismert nemzetközi borakadémikusok és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják, országszerte 7 helyszínen (Balatonfüred, Szeged, Pécs, Eger, Sopron, Nyíregyháza, Budapest).
Az oktatáson való részvétel ingyenes és felnőtt korúaknak elérhető, regisztrációhoz kötött.
A képzés programja és a regisztráció a következő weboldalon érhető el: https://kepzes.bor.hu/
Kapcsolódó cikkeink
MTÜ: a turizmusfejlesztési hozzájárulás a szektor versenyképességének erősítését szolgálja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Visit Hungary: továbbra is töretlen a vendégforgalom növekedése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MTÜ: csaknem 800 ezren vettek részt a Szent István napi ünnepségeken Budapesten
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A tízórai és az uzsonna az Y- és Z-generációra jellemző
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az ősz ízei Koreából és a fermentáció művészete
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mi újság a street foodban?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
