Bonduelle Food Service: nagy érdeklődés, és innovációs termék-elismerés a SIRHA Budapest kiállításon!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 05. 13. 10:30

Nagy volt az érdeklődés a Bonduelle standjánál a Sous Vide és a MINUTE termékcsaládok iránt. A vendéglátóipar és a közétkeztetés szakemberei éltek a kiállítás nyújtotta lehetőséggel, és kíváncsian kérdezték a Bonduelle szakembereit a két új technológiáról. Az idén második alkalommal megrendezett SIRHA Budapest innovációs termékverseny zsűrije pedig elismerő oklevéllel méltatta Európa legnagyobb zöldségspecialistájának legújabb fejlesztéseit.

„Örömmel tapasztaltuk a nagy érdeklődést, a pozitív visszajelzéseket, az innovációs elismerésnek pedig külön örülünk. Ez abban erősít meg bennünket, hogy jó úton járunk a fejlesztés, az innováció tekintetében is. A kiállításon bemutatott Sous Vide és MINUTE termékcsaládok egyedülálló szakmai tudásunk eredménye, általuk ismételten garantáljuk a kiváló minőséget, a frissességet a tányéron, és a hatékonyságot a gasztronómiában.” – fogalmazott Bartók Gabriella, a Bonduelle Food Service ágának üzletfejlesztési managere, majd hozzátette: „A Bonduelle teljes közössége nevében gratulálunk Széll Tamásnak és csapatának a Bocuse d’Or győzelemhez, nem is kívánhattunk volna eredményesebb zárást az idei SIRHA kiállításra.”

Bonduelle_SIRHA_Oklevel

Kapcsolódó cikkeink