Bonbonetti díjazott az Élelmezési Világnap alkalmából
A Bonbonetti Csoport, Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkező édesipari cégcsoportja ezüst fokozatú támogatóként vett részt 2009. október 16-án a IV. Magyar Adománykonvojban.
A Bonbonetti Csoport csokoládé termékkel csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez. Az akcióval az Élelmezési Világnapon az alultápláltság nagymértékű problémájára hívták fel a figyelmet.
Az élelmezési Világnap alkalmából Sánta Sándor, a Bonbonetti Csoport vezérigazgatója – aki egyben a Magyar Édességgyártók Szövetségének az elnöke -, az Élelmezési Világnap 2009-es díjában részesült. A díjat a FAO a Magyar Élelmezésipari Tudományos Egyesület (MÉTE) javaslatára ítélte Sánta Sándornak „kimagasló egyesületi és szakmai tevékenységéért”. A MÉTE az iparfejlesztésben és az édesiparban kifejtett kimagasló tevékenységéért jelölte a díjra Sánta Sándort, mint aki a mostani generációból sokat tett azért, hogy a magas kakaótartalmú és jó élettani hatású csokoládé élvezeti cikkből fogyasztási cikké válhasson, így a világ élelmezéséhez nagyban hozzájárult. Zöld Antal – aki nyugdíjba vonulása előtt szintén a Bonbonetti csapatát erősítette – 4 éve kapta meg ezt a díjat.
Sánta Sándor vezetése alatt a Bonbonetti Csoport úgy határozott, hogy mint eddig minden évben, most is kapcsolódik az Adománykonvojhoz. Az együttműködés keretében a Bonbonetti saját gyártású, jó minőségű termékeket bocsátott a szervezet rendelkezésére több százezer forint értékben.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >Díjemelés a Magyar Postánál: ennyibe kerülnek majd a leggyakoribb postai szolgáltatások 2025-ben
A Magyar Posta célkitűzése továbbra is az, hogy hatékonyan és…
Tovább olvasom >Nébih: rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat hívott vissza az LPP Hungary Kft.
A SINSAY márkájú, rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat a termékről leváló fóliaréteg…
Tovább olvasom >