Bolton belüli „szellemkonyhák” a Krokertől
A Kroger két szellemkonyhát nyitott Indianapolisban és Columbusban a ClusterTruck-kal együttműködésben.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2020/10/Kroger-Cluster_Truck-2-WEB-300x243.jpg)
Fél órát sem kell várni az étel megérkezéséig
A ClusterTruck nevű startup olyan éttermeket működtet, amelyek kizárólag étel-házhozszállítást vállalnak. A 2015-ben alapított cég Indianapolisban, Columbusban, Denverben és Kansas Cityben van jelen.
Az éttermek, vagy inkább konyhák sokfajta ételt kínálnak, amelyeket a cég saját futárai szállítanak házhoz mindössze hét perccel az ételek elkészülte után. Ez azt jelenti, hogy a rendeléstől a kiszállításig átlagosan kevesebb, mint 30 perc telik el.
Retail Analysis
Kapcsolódó cikkeink
Weboldal indításával támogatja a Nestlé a fogyókúrás szereket szedőket
A Nestlé egészségügyi részlege új online platformot indított a testsúlycsökkentő…
Tovább olvasom >(Még) nem mindenkinek való az élelmiszer e-kereskedelem
Az online élelmiszerboltok demokratizálódása hosszabb időt vesz igénybe, mint amire…
Tovább olvasom >Az önkiszolgáló kasszák sikeréhez jobb stratégia is kell
Bár egyre több hír szól arról, hogy egyik kiskereskedő a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A nagyvállalatok ellenállnak a gazdasági bizonytalanságnak
Visszafogott várakozások jellemzik a hazai nagyvállalati szektort a következő egy…
Tovább olvasom >Cégtrend 2024-ben: pozitívabb félév, de még mindig negatív üzenet
Az elmúlt öt év legalacsonyabb cégszámát idén júniusban regisztrálták. Az…
Tovább olvasom >A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért
A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért…
Tovább olvasom >