Bezárt a tatabányai Media Markt

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 02. 12:10

Bezárta tatabányai áruházát a Media Markt, az üzlet 47 dolgozójának cégcsoporton belül igyekeznek munkalehetőséget biztosítani – írta a kemma.hu, Komárom-Esztergom megye egyik internetes hírportálja.

Az áruházat üzemeltető a Media Markt Saturn Holding közleménye szerint szeptemberben kezdték optimalizálni áruházláncukat, ennek során zárták be a tatabányai egységet. Korábban bezárt a zalaegerszegi Média Markt, majd novemberben és decemberben két új áruházat nyitottak; egy Saturn áruházat Budapesten és egy Media Marktot Kecskeméten, 2012-ben pedig további áruháznyitást terveznek.

A dolgozók részére a magyarországi üzlethálózaton belül, elsősorban a budapesti áruházakban kínálnak álláslehetőségeket. A társaság célja, hogy mindazon dolgozók számára, akik az ajánlatot személyes okokból nem tudják elfogadni, a lehető legjobb szociális megoldásokat találják meg, a törvényi kötelezettségeken felül teljesítve – közölte a cég sajtóosztálya a kemma.hu-val.

A tatabányai áruház vevőszolgálata 2012. január végéig áll a Media Markt vásárlók rendelkezésére garanciális és szavatossági ügyintézéssel kapcsolatban. Ezt követően egy tatabányai partnercég végzi ezt a tevékenységet. Ezen kívül a vásárlók bármely Media Markthoz fordulhatnak, a legközelebbi áruházak Budaörsön és Székesfehérváron találhatók.

A Media Markt Saturn Holding 1997-ben nyitotta meg első áruházát Magyarországon, jelenleg 21 áruházat üzemeltet, 16 Media Marktot és 5 Saturnt. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink