Bemutatták a Ford Trucks haszongépjárműveket

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 05. 26. 11:02

A Ford Trucks márka kizárólagos hazai forgalmazója és importőre, a Delta-Truck nagyszabású márkabevezető rendezvényen mutatta be a Ford Trucks haszongépjárműveket. A Ford Trucks Open Day VIP 2017 keretén belül nemcsak a két céggel, de az esemény főszereplőivel, a Ford nagyteherautó-modellekkel is megismerkedhetett a közönség.

0ford2017_07

A Delta-Truck Kft. 2016 vége óta forgalmazza a Ford Trucks haszongépjárműveket, ám az együttműködést egy közel kétéves előkészítési folyamat előzte meg. Ahogy Stefkó Péter, a Delta-Truck Kft. ügyvezetője fogalmazott, a kölcsönös bizalom alapja az elhivatottság, a szakértelem, a közös lelkesedés és a termékbe vetett hit volt. Hiszen a legfontosabb cél az, hogy egy igazán hatékony eszközt adjanak a felhasználók kezébe, aminek segítségével a fuvarozók könnyebben és nem utolsósorban kényelmesebben elvégezhetik a feladataikat. Haydar Yenigün, a Ford Trucks vezérigazgatója pedig azt emelte ki, hogy Magyarország mellett szólt a gazdasági stabilitás, az erős haszongépjármű-piac, az infrastrukturális beruházások növekvő száma, illetve az ország földrajzi elhelyezkedése. Stratégiai szempontból ugyanis lényeges, hogy hazánk a Keletet és Nyugatot összekötő transzportútvonalon fekszik, ráadásul Európa logisztikai központjaként funkcionál.
A márka kizárólagos hazai forgalmazója 3 év kilométer-korlátozás nélküli garanciával kínálja a Ford Trucks megújult, csúcstechnológiás Építőipari, Közúti és Nyerges vontató sorozatát, amelyek mellé teljes körű kiszolgálást nyújt. Ennek része a tesztjárműigénylési lehetőség, melynek keretében a leendő vásárlók rövid távon ingyenesen, hosszú távon pedig kedvezményes áron próbálhatják ki a Ford haszongépjárműveket. Ezen kívül a cég kedvező, igényektől függően alakítható finanszírozási konstrukciókkal és személyre szabott karbantartási szerződéssel segíti ügyfeleit. Emellett minden Ford Trucks tulajdonos számára rendelkezésre áll a Ford Trucks mentés szolgálat, az EBTS 24 órás nemzetközi szervizügyelet és az egész Európára kiterjedő 24 órás Service Assistance szolgáltatás.

Az első fél év sikerét bizonyítja az a 40 jármű, amely a hazai piacon eddig értékesítésre került. A változatos igényeket kielégítő Ford Trucks modelleket a Delta-Truck szigetszentmiklósi telephelyén lehet megvásárolni.

Kapcsolódó cikkeink