Bemutatkozott a chocoMe legújabb prémium csokoládé műhelye, az ATELIER
A chocoMe új, innovatív műhelye, az ATELIER, világszínvonalú „bean to bar” csokoládékat készít Budapest XIII. kerületében. Mészáros Gábor, a cég alapítója és csokoládémestere személyesen válogatja ki a legjobb kakaóbabokat olyan egzotikus helyszínekről, mint Venezuela, Nicaragua vagy Madagaszkár. A különleges babok feldolgozása és a csokoládé előállítása teljes egészében a helyszínen történik, az alapanyagoktól kezdve egészen a kész termékig.

Szempont a fenntarthatóság
Mészáros Gábor, aki több mint 15 éve kutatja a csokoládé készítésének tudományát, kiemelte: „A bean to bar csokoládé rendkívüli karaktere, egyedisége abban rejlik, hogy minden fázis felett mi rendelkezünk, biztosítva a legmagasabb minőséget.” Az ATELIER műhely egyedülálló, magas minőségű csokoládékat készít, miközben kiemelten figyelnek a fenntarthatóságra és az etikus beszerzési forrásokra.
A chocoMe Atelier nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is helyt kíván állni, és Mészáros Gábor célja, hogy csokoládéik a világ legelismertebb versenyein is győzedelmeskedjenek. Az Atelier első kollekciója már szeptemberben megjelenik, és a cég továbbra is törekszik arra, hogy folyamatosan bővítse termékpalettáját a prémium kategóriában.
Kapcsolódó cikkeink
Gondok vannak csoki-fronton
Miközben egyre többet fizetünk a prémium csokoládékért, a kakaótermesztők többsége…
Tovább olvasom >Kihívások és lehetőségek között egyensúlyoz a magyar édesipar
A 2024-es év nyertesei az eladott mennyiség alapján sorrendben a…
Tovább olvasom >Sorban állnak az angyalhaj csokis fagylaltért
Elsőként készített fagylaltot angyalhaj csokoládéból Magyarországon Jakabfi Dávid patissier, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vezetőváltás a Fornettinél: Szabó Nándor az új ügyvezető igazgató
2025. július 1-jétől Szabó Nándor tölti be a Fornetti ügyvezető…
Tovább olvasom >Változás a Zwack vezetésében: Belovai Csaba a Zwack Unicum Nyrt. új vezérigazgatója
A Zwack Unicum Nyrt. tulajdonosi döntése értelmében 2025. július 1-től…
Tovább olvasom >Indul a Kifli nagy nyári kihívása
Képzeld el a nyarat sorban állás, cipekedés és hosszú bevásárlólisták…
Tovább olvasom >