Bemutatkozott a chocoMe legújabb prémium csokoládé műhelye, az ATELIER
A chocoMe új, innovatív műhelye, az ATELIER, világszínvonalú „bean to bar” csokoládékat készít Budapest XIII. kerületében. Mészáros Gábor, a cég alapítója és csokoládémestere személyesen válogatja ki a legjobb kakaóbabokat olyan egzotikus helyszínekről, mint Venezuela, Nicaragua vagy Madagaszkár. A különleges babok feldolgozása és a csokoládé előállítása teljes egészében a helyszínen történik, az alapanyagoktól kezdve egészen a kész termékig.
Mészáros Gábor, aki több mint 15 éve kutatja a csokoládé készítésének tudományát, kiemelte: „A bean to bar csokoládé rendkívüli karaktere, egyedisége abban rejlik, hogy minden fázis felett mi rendelkezünk, biztosítva a legmagasabb minőséget.” Az ATELIER műhely egyedülálló, magas minőségű csokoládékat készít, miközben kiemelten figyelnek a fenntarthatóságra és az etikus beszerzési forrásokra.
A chocoMe Atelier nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is helyt kíván állni, és Mészáros Gábor célja, hogy csokoládéik a világ legelismertebb versenyein is győzedelmeskedjenek. Az Atelier első kollekciója már szeptemberben megjelenik, és a cég továbbra is törekszik arra, hogy folyamatosan bővítse termékpalettáját a prémium kategóriában.
Kapcsolódó cikkeink
Egy ideig újra kapható lesz az ikonikus Marathon szelet az Egyesült Királyságban
A Mars Wrigley UK 34 év után ismét elérhetővé teszi…
Tovább olvasom >A KitKat bemutatta legújabb, kikapcsolódásra buzdító reklámfilmjét
A KitKat nemzetközi kutatása szerint sokan szoktak szünetet tartani a…
Tovább olvasom >Édes jövő kakaóval – vagy anélkül
A Magyar Édességgyártók Szövetsége július 4-én szakmai sajtóbeszélgetést rendezett a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Még mindig sok a gond az üvegvisszaváltási rendszerrel
Az év elején hivatalosan bevezetett üvegvisszaváltási rendszer nyáron lépett igazán…
Tovább olvasom >VisitHungary: rekordszámokkal ünnepli Magyarország a Turizmus világnapját
Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UN Tourism) kezdeményezésére a turisztikai ágazat…
Tovább olvasom >Az emberek fenntarthatósága a legfontosabb
A frissáruk piacán már az is kihívás, hogy ne „dögöljünk…
Tovább olvasom >