Bemutatkozott a chocoMe legújabb prémium csokoládé műhelye, az ATELIER
A chocoMe új, innovatív műhelye, az ATELIER, világszínvonalú „bean to bar” csokoládékat készít Budapest XIII. kerületében. Mészáros Gábor, a cég alapítója és csokoládémestere személyesen válogatja ki a legjobb kakaóbabokat olyan egzotikus helyszínekről, mint Venezuela, Nicaragua vagy Madagaszkár. A különleges babok feldolgozása és a csokoládé előállítása teljes egészében a helyszínen történik, az alapanyagoktól kezdve egészen a kész termékig.

Szempont a fenntarthatóság
Mészáros Gábor, aki több mint 15 éve kutatja a csokoládé készítésének tudományát, kiemelte: „A bean to bar csokoládé rendkívüli karaktere, egyedisége abban rejlik, hogy minden fázis felett mi rendelkezünk, biztosítva a legmagasabb minőséget.” Az ATELIER műhely egyedülálló, magas minőségű csokoládékat készít, miközben kiemelten figyelnek a fenntarthatóságra és az etikus beszerzési forrásokra.
A chocoMe Atelier nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is helyt kíván állni, és Mészáros Gábor célja, hogy csokoládéik a világ legelismertebb versenyein is győzedelmeskedjenek. Az Atelier első kollekciója már szeptemberben megjelenik, és a cég továbbra is törekszik arra, hogy folyamatosan bővítse termékpalettáját a prémium kategóriában.
Kapcsolódó cikkeink
Kihívások és lehetőségek között egyensúlyoz a magyar édesipar
A 2024-es év nyertesei az eladott mennyiség alapján sorrendben a…
Tovább olvasom >Sorban állnak az angyalhaj csokis fagylaltért
Elsőként készített fagylaltot angyalhaj csokoládéból Magyarországon Jakabfi Dávid patissier, a…
Tovább olvasom >A húsvéti csokoládévásárlás rejtett buktatói: 3 figyelmeztető jel, amire érdemes odafigyelni
Húsvét közeledtével megtelnek a boltok polcai színes csokinyulakkal és tojásokkal…
Tovább olvasom >További cikkeink
Terjednek a sötét mintázatok az e-kereskedelemben – és gyakoribb ellenük a hatósági fellépés is
Sürgetés, nyomásgyakorlás, költségek elrejtése vagy „csepegtetése” – egyre gyakrabban alkalmazzák…
Tovább olvasom >Történelmi csúcson a vállalati fúziók – gyorsabb eljárásokkal, mesterséges intelligenciával dolgozik a GVH
2024-ben rekordszámú vállalati összefonódás történt Magyarországon, az érintett cégek összesített…
Tovább olvasom >Fagy sújtotta a hazai gyümölcsösöket – áremelkedéssel és kínálati hiánnyal indul a szezon
Május beköszöntével egyre több szezonális gyümölcs jelenik meg a boltokban…
Tovább olvasom >