Bemutatkozott a chocoMe legújabb prémium csokoládé műhelye, az ATELIER
A chocoMe új, innovatív műhelye, az ATELIER, világszínvonalú „bean to bar” csokoládékat készít Budapest XIII. kerületében. Mészáros Gábor, a cég alapítója és csokoládémestere személyesen válogatja ki a legjobb kakaóbabokat olyan egzotikus helyszínekről, mint Venezuela, Nicaragua vagy Madagaszkár. A különleges babok feldolgozása és a csokoládé előállítása teljes egészében a helyszínen történik, az alapanyagoktól kezdve egészen a kész termékig.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2024/09/Kepernyofoto-2024-09-08-22.17.17-300x211.png)
Szempont a fenntarthatóság
Mészáros Gábor, aki több mint 15 éve kutatja a csokoládé készítésének tudományát, kiemelte: „A bean to bar csokoládé rendkívüli karaktere, egyedisége abban rejlik, hogy minden fázis felett mi rendelkezünk, biztosítva a legmagasabb minőséget.” Az ATELIER műhely egyedülálló, magas minőségű csokoládékat készít, miközben kiemelten figyelnek a fenntarthatóságra és az etikus beszerzési forrásokra.
A chocoMe Atelier nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is helyt kíván állni, és Mészáros Gábor célja, hogy csokoládéik a világ legelismertebb versenyein is győzedelmeskedjenek. Az Atelier első kollekciója már szeptemberben megjelenik, és a cég továbbra is törekszik arra, hogy folyamatosan bővítse termékpalettáját a prémium kategóriában.
Kapcsolódó cikkeink
KSH: januárban 5,5 százalékkal haladták meg átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket
2024. januárhoz viszonyítva az élelmiszerek ára 6,0 százalékkal nőtt, ezen…
Tovább olvasom >A zsugorinfláció egyre több terméket érint
2025 januárjában is folytatódott a zsugorinfláció, több élelmiszer és piperecikk…
Tovább olvasom >A Milka csokoládék kisebbek lesznek a kakaó drágulása miatt
A csokoládék gyártásában világszerte érezhető változások zajlanak, mivel a kakaó…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: januárban 5,5 százalékkal haladták meg átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket
2024. januárhoz viszonyítva az élelmiszerek ára 6,0 százalékkal nőtt, ezen…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A januári magasabb fogyasztói árszint átmeneti jelenség
Nagy Márton szerint elfogadhatatlan a magas élelmiszerinfláció, a kormány minden…
Tovább olvasom >NGM-szóvivő: január utolsó napjaiban már korrigáltak az árak
A KSH közlése szerint 2025. januárban a fogyasztói árak átlagosan…
Tovább olvasom >