Bemutatkozik az új Mantaro termékcsalád

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 10. 28. 10:22

Dél-Amerikai kalandra hív a Mocca Negra Zrt. új, 2020 novemberben polcokra kerülő prémium kávéja. A tökéletesre komponált Mantaro termékcsalád négy különböző, jellegzetes ízvilággal várja a kávézás szerelmeseit.

A Mantaro Walla a trópusi arabica és a lágy robusta kávé ötvözete, melyből egy testes aromájú, izgalmas keverék született. Az ízén étcsokoládés és karamelles jegyek fedezhetők fel, cremája világosbarna és kellőképp vastag. Tökéletes választás az újdonságra nyitottaknak és a kényeztetésre vágyóknak.

Mantaro

A kávé legnemesebb tulajdonságait kiemelő Mantaro Mayu különleges, tüzes aromáját Dél-Amerika párás klímájának köszönheti. Kellemesen krémes, csokoládés utóíz és mogyoróbarna crema jellemzi. Markáns, kesernyés ízvilága miatt eszpresszó vagy ristretto kávéként állja meg legtökéletesebben a helyét.

A Mantaro Ahora és Mantaro Calma 100 százalékban dél-amerikai arabica kávé­szemekből készülő kávék, mindkettő rendkívül magas színvonalat képvisel a hazai piacon. Előbbi kitűnő minőségét az aranybarna pörkölés, a kiegyensúlyozott aromák és a bársonyos ízjegyek adják. Vastag cremája világos aranybarna, lágy esszenciákkal, a kávé lecsengésében citrusos ízek érezhetők. A Mantaro Calmának masszív, élénk cremája van, letisztult zamatát pedig a lágy pörkölésnek köszönheti. Alacsonyabb intenzitása miatt nagyszerű választás azok számára, akik selymes ízvilágra és a teljes testi-lelki összehangra vágynak a kávézás során.

Találja meg kedvencét, kóstolja meg a Mantaro termékcsalád újdonságait, és adja át magát a dél-amerikai kávé nyújtotta kényeztető pillanatoknak!
Mantaro
. A kávéba zárt misztikum.
(x)

Kapcsolódó cikkeink