babel delicate restaurant

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 09. 05. 08:00

Bár a Váci utca teljes hosszában egymást érik a vendéglátóhelyek, a déli, Nagycsarnok felé eső szakaszon különlegesnek számít a babel (a nevet helyesen kisbetűvel kell írni).Igazi kozmopolita, európai mércével mérve is értékes delicate éttermet kívántak létrehozni az alkotók, és a nyitás után néhány héttel úgy tűnik, erőfeszítésük nem volt hiábavaló.
Délben „bisztrósabb” à la carte étkezési lehetőséggel várják a vendégeket, este pedig kétféle menüt kínálnak a betérőknek. A babel menü a nemzetközi gasztronómiából, a kortárs magyar menü pedig a modern hazai ízekből kínál hétfogásos small plate (kistányéros koncepció – a szerk.) rendszerű keresztmetszetet, a legmodernebb irányzatokat apró lépésenként megismertetve a vendéggel. Igazán bábeli összetételű a borválaszték is, a csaknem másfél száz típus hatvan százaléka komoly nemzetközi szortimentet képvisel. A tulajdonos ígéri: tisztességes, ár-érték arányos szolgáltatást kínál a babel, ahol a jelszó: ez nem Váci utca, ez vendéglátás!
Konyhafőnök: Pesti István
Budapest V., Váci u. 82.

Kapcsolódó cikkeink