Az Országos Étterem Hét közönségdíjasai áprilisban fix áras menüvel várják a vendégeket
Az Országos Étterem Hét vendégei által legjobbnak ítélt 22 étteremben április 15. és 21. között ismét lehetőség lesz megkóstolni a közönségkedvenc menüsorokat fix menüárakon.
A Országos Étterem Hét során minden évben kiválasztják a legjobban teljesítő éttermeket, a legjobb konyhát és a legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátóhelyeket, amelyek három- vagy négyfogásos menüsorai az áprilisi ráadás héten ismét elérhetők lesznek – idézi fel a rendezvény szervezőinek közleménye.
A top kategóriában 5.900 forinttól, a prémium kategóriában 7.900 forinttól, az exkluzív kategóriában pedig 9.900 forinttól lehet étkezni szervizdíjjal együtt.
A márciusban megtartott Országos Étterem Héten 190 vendéglátóhely várta különleges menüsorral a közönséget, akik szavazhattak is kedvenceikre. A toplista kialakításakor a DiningCity rendszerében leadott valós asztalfoglalások után érkezett, több mint 4000 szavazatot vették figyelembe a szervezők. A pontszámok súlyozását, összesítését követően a vendégek véleményét tükröző, független éttermi toplista alakult ki, amelybe a budapesti Costes Downtown étterem, a Gundel Étterem Kávéház, a Tapassio, a The Station, a Manna Lounge & Étterem, a Buda Gourmet Bistro, az Il Pastaio Ristorante, a Fermento pizzéria és az ONO Poke bowl & bar került be. A vidéki éttermek közül a nyúli Szél Fiai Fogadó és Cellárium, a Fadd-Domboriban üzemelő Donautica étterem-hotel, valamint a tihanyi Apátsági Rege Cukrászda lett a legkedveltebb. A legjobb konyha különdíját az ARZ libanoni étterem, a Macesz Bistro, a BOATanic terrace & bar, a Promontor Kertvendéglő és a Maison Bistro kapta, a legjobb kiszolgálás különdíját pedig az Incognito Kitchen & Bar, a Vadrózsa étterem, a szigetmonostori Rosinante étterem, az Urbán Betyár étterem és a Dabas Deli Bistro személyzetének ítélte a közönség.
Az exkluzív rendezvényre kizárólag online lehet asztalt foglalni hétfőtől a www.etteremhet.hu oldalon.
Kapcsolódó cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >A legendás étteremkalauz visszatér Magyarországra!
Világszerte elismert szereplővel gazdagodik a magyar gasztronómiai élet. A francia…
Tovább olvasom >Magyar fejlesztésű AI-szoftver írja át a nemzetközi üzleti világot a vendéglátóiparban
A 100%-ban magyar fejlesztésű Everguest Intelligence AI-szoftver nem csupán egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >