Az Országos Étterem Hét közönségdíjasai áprilisban fix áras menüvel várják a vendégeket
Az Országos Étterem Hét vendégei által legjobbnak ítélt 22 étteremben április 15. és 21. között ismét lehetőség lesz megkóstolni a közönségkedvenc menüsorokat fix menüárakon.
A Országos Étterem Hét során minden évben kiválasztják a legjobban teljesítő éttermeket, a legjobb konyhát és a legjobb kiszolgálást nyújtó vendéglátóhelyeket, amelyek három- vagy négyfogásos menüsorai az áprilisi ráadás héten ismét elérhetők lesznek – idézi fel a rendezvény szervezőinek közleménye.
A top kategóriában 5.900 forinttól, a prémium kategóriában 7.900 forinttól, az exkluzív kategóriában pedig 9.900 forinttól lehet étkezni szervizdíjjal együtt.
A márciusban megtartott Országos Étterem Héten 190 vendéglátóhely várta különleges menüsorral a közönséget, akik szavazhattak is kedvenceikre. A toplista kialakításakor a DiningCity rendszerében leadott valós asztalfoglalások után érkezett, több mint 4000 szavazatot vették figyelembe a szervezők. A pontszámok súlyozását, összesítését követően a vendégek véleményét tükröző, független éttermi toplista alakult ki, amelybe a budapesti Costes Downtown étterem, a Gundel Étterem Kávéház, a Tapassio, a The Station, a Manna Lounge & Étterem, a Buda Gourmet Bistro, az Il Pastaio Ristorante, a Fermento pizzéria és az ONO Poke bowl & bar került be. A vidéki éttermek közül a nyúli Szél Fiai Fogadó és Cellárium, a Fadd-Domboriban üzemelő Donautica étterem-hotel, valamint a tihanyi Apátsági Rege Cukrászda lett a legkedveltebb. A legjobb konyha különdíját az ARZ libanoni étterem, a Macesz Bistro, a BOATanic terrace & bar, a Promontor Kertvendéglő és a Maison Bistro kapta, a legjobb kiszolgálás különdíját pedig az Incognito Kitchen & Bar, a Vadrózsa étterem, a szigetmonostori Rosinante étterem, az Urbán Betyár étterem és a Dabas Deli Bistro személyzetének ítélte a közönség.
Az exkluzív rendezvényre kizárólag online lehet asztalt foglalni hétfőtől a www.etteremhet.hu oldalon.
Kapcsolódó cikkeink
Már közel 30 ezren dolgoznak az idei Nyári Diákmunka Programban
A kormány idén már tizenharmadik alkalommal hirdette meg a fiatalok…
Tovább olvasom >Starbucks: vége a csak elvitelre szóló kávézóknak – visszatérés a vendéglátás melegségéhez
Radikális stratégiai váltásba kezd a világ legnagyobb kávézólánca: a tőzsdén…
Tovább olvasom >Lángos-luxus a Balatonnál: már 3900 forintba is kerülhet egy sajtos-tejfölös
A klasszikus balatoni lángos egykor filléres retró ételnek számított, 2025…
Tovább olvasom >További cikkeink
Jövő szombaton kezdődik a Nyitott Napok Porta rendezvénysorozata
Jövő szombaton Szatmár és Bereg térségének bemutatkozásával kezdődik a Nyitott…
Tovább olvasom >Újabb drágulási hullám a baromfipiacokon: a csirkemell ára egy év alatt 17 százalékkal nőtt
Jelentősen emelkedtek a baromfitermékek árai Magyarországon az elmúlt hónapokban –…
Tovább olvasom >62 700 vásárlás – minden korábbi rekord megdőlt az ALDI Sziget-boltjában
Immár nyolcadik alkalommal települt ki az ALDI a Sziget Fesztiválra…
Tovább olvasom >