Az MVI és a Coninvest olaszországi gasztrotúrájának részletes programja

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 08. 22. 10:47

Gasztrotúra
2016
Meghívó
Ízelítô a szakmai programból:
Harrer Csokoládé muhely látogatás és kóstoló Prosecco pincészet látogatás és kóstoló Sonka készíto látogatás és kóstoló Kiváló éttermek
Olasz Gasztrotúra az MVI és a Coninvest közös szervezésében Idôpont: 2016. szeptember 29. (csütörtök) – október 2. (vasárnap) Szállás három csillagos Hotelekben • Utazás autóbusszal
Jelentkezés & további információ: [email protected] vagy [email protected]
Gasztrotúra
2016
részletes
programja
Szeptember 29. csütörtök
4:45 Találkozó a budaörsi Agip kút megállóhelynél (Mc Donald’s mellett)
5:00-kor Indulás busszal
8:00 Harrer Csokoládémûhely, Sopron
www.harrerchocolat.com
10:00 indulás San Daniele del Friuli-ba
15:30 Prosciuttificio A Camarin sonkaüzem látogatás és kóstoló
www.ilcamarin.it
18:00 érkezés szálláshelyünkre San Daniele del Friuli-ba Hotel Relais Picaron***
www.relaispicaron.it
Közeli éttermek, fakultatívan: Al Cantinon étterem
Dok Dall’ Ava
Osteria al Ponte

Szeptember 30. péntek
8:30 indulás a helyi sonkaüzembe
9:00 sonkaüzem látogatás, kóstoló – Prosciuttificio Artigianale Rino Bagatto di Bagatto
www.prosciuttibagatto.it/it/store/home
11:00 indulás tovább Valdobiadenebe 13:30 prosecco kóstolás La Trodera
www.latordera.it
16:00 prosecco kóstolás Col vetoraz
www.colvetoraz.it
17:30 indulás a szállás irányába, útközben vacsora 18:00 vacsora a Ristorante Casa Caldart-ban
www.ristorantecasacaldart.it
20:00 Indulás a szállásra
20:30 Szállás elfoglalása a Hotel Asolo***-ban
www.hotel-asolo.com
A szállás elfoglalása után, aki szeretné megtekintheti Asolo „éjszakai életét”
Október 1. szombat
8:00 indulás Possagnoba
8:30 Possagno, Latterie Venete tejüzem látogatás, ahol
a hegyekben tartott tehenek tejébôl friss sajtokat készítenek
Museo Canova meglátogatása, ahol Antonio Canova gyönyörû szobrai tekinthetôk meg (fakultatív program, ha az idôbe belefér)
www.museocanova.it
11:30- 13:00 Bassano helyi piac, ebéd önállóan, saját költségen – Bassano nevezetes a történelmi fahídjáról, amit az alpinisták építettek; a híd lábánál található Nardini pálinkafôzde boltja
14:30 Poli Museo della Grappa
www.grappa.com/eng/index.php
16:00 Nardini Grappa grappa kóstoló
www.nardini.it
17:30 indulás vissza a Hotel Asoloba
www.hotel-asolo.com
19:00 indulás vacsorázni a Villa Razzolini étterembe
www.villarazzolini.it

Október 2. vasárnap
8:00 órakor reggeli után, csomagok bepakolása, kijelentkezés és indulás Duinoba
10:00 Duino kastély megtekintése
www.castellodiduino.it/eng.html
12:00 Kikötôi halas ebéd önállóan, javasolt éttermek: Alla Dama Bianca
www.alladamabianca.com
Ristorante Locanda Bar Al Cavalluccio Duino
www.alcavalluccio.net
14:00 indulás tovább Budapest felé
16:00 Gostinsko fánkozó, Trojane Szlovénia
www.gp-trojane.si/indexen.php
17:00 indulás haza
22:00 óra körül érkezés Budapestre

Jelentkezés & további információ: [email protected] vagy [email protected]

Kapcsolódó cikkeink