Az Egyesült Királyságban márciustól kapható az első nem-HFSS Cadbury termékcsalád

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 17. 09:02

Márciustól kapható a Mondelēz első csökkentett zsír-, só- és cukortartalmú (nem-HFSS) termékcsaládja, a Cadbury Dairy Milk Fruitier és Nuttier.

A válogatás alapja egy „trail mix”, amely kakaóporral bevont mazsolát, aranymazsolát, áfonyát, pörkölt mandulát, mogyorót és Cadbury Dairy Milk csokoládécseppeket tartalmaz. A multipack és a party kiszerelés csokoládé-narancs ízben is elérhető lesz, 2,50 fontos áron.

A HFSS-konform finomság szeletes formában is kapható lesz, ropogós, gyümölcsökkel, kakaóval és dióval töltve, tetején egy réteg Cadbury Dairy Milk csokoládéval.

A csökkentett cukor- és telítettzsír-tartalommal rendelkező termékek magas rost- és fehérjetartalmúak.

„A Cadbury termékek fejlesztésével töltött 25 évem alatt ez az egyik legizgalmasabb fejlesztés, amelyben volt szerencsém részt venni. Ezzel választási lehetőséget adunk a a nassolásra vágyó fogyasztóknak anélkül, hogy az íz vagy az állag terén kompromisszumra kényszerülnének, melynek középpontjában a Cadbury tejcsokoládét áll”

– mondta el Adam Harris, a Mondelēz International vezető kutatója.

„A termékfejlesztők és tudósok egy fantasztikus csapata veti latba tudását és tapasztalatát annak érdekében, hogy a fogyasztók a legjobb ízt kaphassák. Nagyon büszke vagyok a termékekre, és izgatottan várom a Fruitier és Nuttier termékcsalád fogyasztók elé tárását.”

Paola Cassinelli, a Mondelēz International marketingvezetője hozzátette:

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy bemutathattuk a Cadbury Dairy Milk első nem-HFSS termékcsaládját. A fogyasztói igények egyre nőnek az egészséges, mégis ízletes finomságok iránt, és a Cadbury Dairy Milk Fruitier és Nuttier egyedülálló kínálata segítheti a kiskereskedőket eme igény kielégítésében.”

„Míg a party mixek csodás kísérői egy a szeretteinkkel töltött nyugodt estének, a szelet és az egyadagos zacskók ideálisak azon vásárlók számára, akik otthon vagy útközben keresnek ízletes délutáni kényeztetést.”

Grocery Gazette

Kapcsolódó cikkeink