Az E- számok és ami mögötte van
Mivel E-tetnek minket? – címmel az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület tájékoztató kiadványt jelentetett meg.
A könyv összefoglalja azokat az E-számos adalékokat, amelyek
élelmiszerekben, kozmetikumokban és napozószerekben is előfordulnak.
A könyvet Dr. Dömölki Lívia szerkesztette, és kiderül belőle
melyek azok az adalékanyagok, amelyek semmilyen élelmiszerben nem használhatók,
mik fordulhatnak elő csak bizonyos ételekben, és melyek azok az adalékanyagok,
melyek használata veszélytelen s ezért szinte minden élelmiszerben
előfordulhatnak. A kiadvány a www.ofe.hu internetes oldalon rendelhető meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >