Az Arla Foods Ingredients megkapta az első Non-GMO Project tanúsítványát
A MicelPure natív tejfehérje lett az Arla Foods Ingredients első olyan terméke, amelyet a Non-GMO Project tanúsított.
A cikk a Trade magazin 2023/10. lapszámában olvasható.
Észak-Amerika legmegbízhatóbbnak mondott független nonprofit minősítő szervezete ezzel biztosítja a fogyasztókat arról, hogy a vizsgált termékek megfelelnek a Non-GMO Project szabványnak, amely szigorú vizsgálati, nyomon követhetőségi és elkülönítési rendelkezéseket tartalmaz.
A MicelPure egy micelláris kazein-izolátum. A 86% natív fehérjét tartalmazó és természetesen magas kalciumtartalmú termék ideális a sporttáplálkozáshoz és más egészséges élelmiszeripari alkalmazásokhoz.
Az EU Organic és China Organic biotanúsítvánnyal rendelkező, dán tejből, kíméletes membránszűrési technológiával készül, ami biztosítja, hogy a fehérje természetes formájában maradjon, minimális denaturációval, így megőrizve tápértékét. //
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú Lurpak az Egyesült Királyságban és Dániában
Az Arla Foods multinacionális szövetkezet a Lurpak vaj növényi alapú…
Tovább olvasom >Tejitalok gyártásába invesztál a dán Arla
Az Arla Foods egy tőkeberuházással kívánja támogatni a Starbucks és…
Tovább olvasom >Az Arla Foods a Mondelezzel közösen Milka csokis tejet dob piacra
A Milka csokoládés tej a jövő hónapban kerül bevezetésre Németországban,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >