Az AMC meghosszabbítja az OMÉK kiállítói jelentkezéseinek határidejét
Összességében két hónappal, 2017. július 31-ig hosszabbítja meg a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripar Kiállítás és Vásár (OMÉK) kiállítói jelentkezéseinek határidejét a rendezvényt szervező Agrármarketing Centrum (AMC).
Az AMC felé számos együttműködő partnere jelezte az idei OMÉK jelentkezési határidejének meghosszabbítása iránti igényét. A 2017-es OMÉK alapterülete a HUNGEXPO-n minden eddiginél nagyobb, hiszen a kiállítás történetében most először – az esemény ideje alatt – izgalmas programok, bemutatók, versenyek és egyéb, színes szabadtéri események színhelyévé válik a Kincsem Park is. Az OMÉK megnövelt területéből fakadóan az AMC jól tud igazodni azokhoz az igényekhez, amelyeket kiállító partnerei jeleznek felé. A nagyobb alapterület megújuló helykiosztásával a kiállítás befogadóképessége zökkenőmentesen növelhető, nem csupán a kiállítói helyek, hanem emellett az OMÉK-ra érkező látogatói létszám tekintetében is.
További információk és a letölthető jelentkezési lapok a http://www.omek2017.hu/kiallitoknak/ linken találhatóak.
Kapcsolódó cikkeink
Ezekre a nehézségekre számíthat az élelmiszeripar 2024-ben
A 2024-es év sem ígérkezik könnyebbnek a magyar élelmiszeripar számára,…
Tovább olvasom >Tervezhető jövőképet biztosít a fiataloknak az agrárszakképzés
Ma az agrár technikumok és szakképző iskolák kiszámítható életpályát kínálnak,…
Tovább olvasom >Hatalmas lehetőség előtt az állattenyésztők ágazata
Óriási károkat szenved az európai agrárium, a gazdák és intenzív…
Tovább olvasom >További cikkeink
GKID-Mastercard: Lendületvesztés a hazai webshopoknál és a szárnyaló TEMU (hanggal)
Továbbra sem látszik a fellendülés a belföldi e-kereskedelmi piacon. Ráadásul…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek
Felelősen a tiszta kommunikációért Az Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT), a…
Tovább olvasom >Michelin-csillagfényben tündököl a 8. Debrecziner Gourmet
Ízkánaán, Palya Bea és júniusi erdőillat Debrecenben: június 14. és…
Tovább olvasom >