Az AMA kreálta az év szállodaszobáját

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 01. 28. 00:03

A szakmai zsűri a négycsillagos szállodák kategóriájában az AMA Creation csapatának ítélte az év szállodaszobája díjat az EXPO Hotel szobáiért.

A Turizmus Panoráma szaklap kiadója, a Turizmus Kft. és a Magyar Szállodaszövetség immár negyedik alkalommal rendezte meg a funkcionálisan és esztétikailag is legszebb szállodai szobák megmérettetését, amin a több szállodabelsőt magáénak jegyző AMA Creation is indult. A Mellow Mood Group szállodacsoport által felújított és tavaly nyáron megnyitott szálloda szobáit a Dinamikus Design alapján álmodták meg az AMA Creation tervezői.
A szálloda 10 emeletén található 160 hangulatos és tágas szoba mind stílusban, mind szolgáltatásban, de – ami az üzemeltetés szempontjából talán a legfontosabb – a gazdaságossági számítások tekintetében is a legújabb trendeket követi. Már a belsőépítészeti tervezés első pillanatában fontos szempont volt a folyamatos és költséghatékony megújulás lehetőségének biztosítása, ami kulcsfontosságú a vendégszám gyarapítása és az ezzel járó pénzügyi siker szempontjából a modern szállodák számára. A Dinamikus Design nyújtotta valódi alkalmazkodó képesség – a hagyományos szállodafenntartókkal szemben – már rövidtávon is jelentős versenyelőnyhöz juttathatja az üzemeltetőt  – közli a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink