Apák napi online kampányt indít a Dreher

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 06. 17. 10:34

Az anyák napjával szemben az apák napja ünneplése még kiforratlan hazánkban. A Dreher júniusi online kampányának célja, hogy felhívja a figyelmet a jeles nap fontosságára és segítse az ünneplés hagyományainak megteremtését.

Dreher IPA

Kevés olyan fontos pillanat van egy édesapa életében, mint amikor először koccint egy sörrel a felnőtt fiával, vagy lányával. Az apák napját kevesen tartjuk meg itthon és nincs kiforrott módja annak sem, hogyan ünnepeljük. Éppen ezért szeretné a Dreher felhívni a figyelmet erre a különleges alkalomra. A kampány célja, hogy a Dreher digitális csatornáin keresztül emlékeztessen az ünnepnapra és arra biztasson, hogy mutassuk ki a hálánkat és teremtsünk saját hagyományt az apukák felköszöntésével.

A teljes mértékben online kampány közösségi média aktivitásokkal szólítja meg a fogyasztókat. A Dreher Sörgyárak Instagram oldalán egy rejtvény segítségével hívta fel a fogyasztók figyelmét az aktivitásra. Apák napja előtt néhány nappal egy nyereményjátékot is meghirdetnek, melynek célja, hogy a fogyasztók online is üzenjenek apukájuknak. A játékban résztvevők között 1 rekesz Dreher Gold sört és 1-1 darab Dreher pulóvert sorsolnak ki, amelyet a nyertes és az apukája kap.

A kampány elemeinek előkészítése ezúttal is online platformokon futó munkafolyamatokkal valósult meg. A kampány fejlesztésében Lőrincz Zita, független grafikus, a Wavemaker Hungary és a Noguchi Porter Novelli vett részt.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink