“Annyira friss” prezentáció Budapesten!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 07. 06. 14:41

Görögországból származó friss európai gyümölcsökkel kapcsolatos speciális bemutatót tartottak 2017. június 7-én, szerdán a görög Dionysos Tavernában. 

_MG_4350Az európai “Freshlicious” program keretében, melyet az Európai Unió és Görögország közösen finanszíroz, az Imathia Járási Mezőgazdasági Szövetkezetek és Termelők Szövetsége az Engelan Hellas Kft-vel együttműködve a friss gyümölcsszektor jeles képviselőit látta vendégül Budapesten.

A program egyik legfontosabb testületének – a Venus Growers-nek – a képviselője, Theodorosz Devetzis úr, ismertette az európai program fő céljait, és ugyanakkor beszélt az európai friss gyümölcsök minőségéről, különös tekintettel az őszibarackra, amelyet az Imathia járásbeli Veria környékének igen kedvező klímájában termelnek.

Dusa Fanny dietetikus rövid előadásában elemezte a friss őszibarack tápértékét és szerepét az emberi szervezet napi élelmezésében.

A résztvevők a bemutató után a különleges görög Dionysos Tavernában élvezhették ebédjüket.  További információért kérem, látogasson el az alábbi weboldalra: www.freshlicious.eu

_MG_2224

_MG_2259

_MG_2226

_MG_2183

(X)

Kapcsolódó cikkeink