Alpesi ételek a Segalban
A fogások elkészítéséhez a karintiai Hochschober szálloda közvetlen környezetéből származó friss, regionális termékeket dolgozzák fel.
Az osztrák Karintia tartományban
található Hochschober alpesi szálloda csúcs
konyhaművészetének remekeit ismerhetik és
kóstolhatják meg a vendégek július 1. és
31. között a Segal Étteremben. Az étterembe
látogatókat olyan finomságok várják,
mint a lóbabkrémleves fahéjfagylalttal, a
grillezett lazac pisztráng borjú pofával és
zeller pürével, a marhahátszín kukoricás
gnocchi-val és spenót levelekkel vagy a desszert tejföl
souffle eperrel, rebarbarával és pitypang habbal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >Tányérok manga stílusban – A nap képe
Manga – kissé talán leegyszerűsítve – a japán képregények neve;…
Tovább olvasom >