Alpesi ételek a Segalban
A fogások elkészítéséhez a karintiai Hochschober szálloda közvetlen környezetéből származó friss, regionális termékeket dolgozzák fel.
Az osztrák Karintia tartományban
található Hochschober alpesi szálloda csúcs
konyhaművészetének remekeit ismerhetik és
kóstolhatják meg a vendégek július 1. és
31. között a Segal Étteremben. Az étterembe
látogatókat olyan finomságok várják,
mint a lóbabkrémleves fahéjfagylalttal, a
grillezett lazac pisztráng borjú pofával és
zeller pürével, a marhahátszín kukoricás
gnocchi-val és spenót levelekkel vagy a desszert tejföl
souffle eperrel, rebarbarával és pitypang habbal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyaralásra készülnek a britek
A brit utazni vágyókat elérte az optimizmus, legalábbis az utazási…
Tovább olvasom >Valenciában bezárják a vendéglátóhelyeket két hétre
A koronavírus-fertőzések megfékezése érdekében két hétre bezárják a vendéglátóhelyeket Valencia…
Tovább olvasom >Szomorú üzenet az utcai szemetesen – A nap képe
Hatásos, tán, mert duplán elszomorító az szemetesedényre ragasztott üzenet: Engem…
Tovább olvasom >