Alpesi ételek a Segalban
A fogások elkészítéséhez a karintiai Hochschober szálloda közvetlen környezetéből származó friss, regionális termékeket dolgozzák fel.
Az osztrák Karintia tartományban
található Hochschober alpesi szálloda csúcs
konyhaművészetének remekeit ismerhetik és
kóstolhatják meg a vendégek július 1. és
31. között a Segal Étteremben. Az étterembe
látogatókat olyan finomságok várják,
mint a lóbabkrémleves fahéjfagylalttal, a
grillezett lazac pisztráng borjú pofával és
zeller pürével, a marhahátszín kukoricás
gnocchi-val és spenót levelekkel vagy a desszert tejföl
souffle eperrel, rebarbarával és pitypang habbal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >A MOL Campus mindkét étterme, a Virtu és a Zazie is Michelin ajánlást kapott
Mindössze egy évvel a megnyitásukat követően a MOL Campus mindkét…
Tovább olvasom >Változások az alkoholreklámozási szabályokban 2024. január 1-től
2024. január 1-jétől jelentős változások lépnek életbe az alkoholreklámozás terén,…
Tovább olvasom >