Diszkont benzinkutakat nyit az ALDI Magyarországon

Szerző: jungandrea Dátum: 2017. 12. 01. 16:07

Diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit az ALDI 2018. januárban több magyarországi áruházának parkolójában, ahol a vásárlók garantáltan kiváló minőségű, MSZ EN 590 és MSZ EN 228 normának megfelelő üzemanyagot tankolhatnak. Az ALDI ehhez a szolgáltatáshoz egy megbízható partnert, az OMV-t választotta, amely garantálja az üzemanyagok folyamatosan kiváló minőségét.

– Idei negyedik innovációnk a diszkont önkiszolgáló üzemanyagtöltő állomások kialakítása, amely még vonzóbbá teszi az ALDI-t, és még több előnyt nyújt vásárlóink számára. Tele kosár és tele tank szlogenünk kifejezi koncepciónkat: a vásárlást és a tankolást egy helyen és alacsony áron tesszük lehetővé. Diszkont filozófiánkat a benzinkutak esetében is maradéktalanul érvényesítjük, hiszen az OMV Hungária révén beszerzett minőségi üzemanyagot árusítunk majd, az árképzésben pedig arra törekszünk, hogy
Magyarországon a részpiacon vezető pozíciót érjünk el – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatója.

Az első három benzinkút a szigetszentmiklósi, a budaörsi és a soproni ALDI üzletek parkolójában nyílik majd meg. //

Kapcsolódó cikkeink