Abroncs Kereskedőház: élen a flottaszolgáltatásban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 07. 19. 10:06

Az ország legkorszerűbb gumiszervizeivel, több mint 30 márka forgalmazásával, valamint egyedülállóan széles raktárkészletével és komplett logisztikai hátterével az Abroncs Kereskedőház a flottaüzemeltetők legfontosabb partnere hazánkban az abroncsszolgáltatás területén.

Az 1995-ben alapított Abroncs Kereskedőház a magyar gumiabroncspiac értékesítési és szolgáltatási szegmensének meghatározó vállalata. A cég egyedülállóan széles választékát forgalmazza több mint harminc neves abroncsgyártónak (ezek között számosat exkluzív módon képvisel), mellyel kiemelkedő abroncsellátást biztosít a magyarországi piacon. Üzletpolitikájának alapja a folyamatos fejlesztés mellett a minőségi kiszolgálás, a tervezhető és stabil együttműködés partnereivel.

„Az Abroncs Kereskedőház és a hozzá kapcsolódó cégcsoportunk számára már az alapítás óta kiemelten fontos terület a flottapartnerek minőségi kiszolgálása. Fejlesztési stratégiánkat is ehhez igazítottuk: fontos célkitűzésünk a szolgáltatásaink fejlesztése és sikeres beruházások végrehajtása, amellyel megerősítjük ügyfeleink párhuzamosan történő, gyors és minőségi kiszolgálását. Az elmúlt években több mint 3 milliárd forintot fordítottunk fejlesztésekre. Ebből a Komárom-Esztergom megyei Baj községben felépült Közép-Európa legnagyobb logisztikai központja, ahol a folyamatosan rendelkezésre álló raktárkészletünk meghaladja a 200 ezer darabot, és két szezon között több százezer abroncs tárolására is lehetőségünk van”, hangsúlyozta Penziás Gábor, a vállalat vezérigazgatója.

A cégcsoport két fontos logisztikai bázist, 6 saját tulajdonú kiskereskedelmi szervizpontot és négy bevásárlóközponti abroncsszervizt is működtet. Több mint 100 vidéki partnerszervize pedig országos lefedettséget biztosít. Az Abroncs Kereskedőház szakemberei a téli és a nyári kerékcsereszezonban a budapesti szervizpontokon nagy kapacitással tudják a partnerek autóinak kerekeit átszerelni, majd a kerekeket igény szerint a rendkívül modern baji logisztikai központban tárolják a következő hónapokban. Ezenkívül a cég munkatársai külső helyszínen történő szerelést is végeznek, amelynek napi kapacitása akár 300 autó kerekeinek cseréjét is elérheti. Szolgáltatásai nemcsak a gumiszervizre terjednek ki, hanem gyorsszervizre, futómű-beállításra, olajcserére is lehetőség nyílik.

A cég flottaüzletágának honlapján (www.flotta-gumiszerviz.hu) mindenki számára fontos információ online módon elérhető. A flottapartnerek kényelmesen, telefonon és online be tudnak jelentkezni akár több hónappal előre egy-egy időpontra a hozzájuk legközelebb eső szervizbe.

Az Abroncs Kereskedőház flottairodájának központi elérhetőségei:

Telefon: +36 (1) 371-3350

Fax: +36 (1) 371-3359

Levelezési cím: 1119 Budapest,
Fehérvári út 71–73.

E-mail: [email protected]

Iroda nyitvatartási ideje: hétköznap 8:00–17:00

https://akh.hu/szolgaltatasok/flotta-szolgaltatas

A cikk az Abroncs Kereskedőház támogatásával készült.

Kapcsolódó cikkeink