A World Culinary Awards idén is díjazta a legjobb éttermeket
A gasztronómiai világ legjobbjait ünneplő World Culinary Awards idén is kihirdette nyerteseit Dubajban, ahol nemcsak a világ legkiemelkedőbb éttermeit, hanem az országonkénti legjobbak listáját is megismerhettük.
A világ legjobb kulináris városa címet idén Hanoi, Vietnam nyerte el. Hanoi vibráló gasztronómiai élete különösen olyan helyi fogásokról híres, mint a pho és a bún chả, amelyek ízei az édes-fűszeres mártogatós szószt, a Nước chấ-t is felvonultatják.
A világ legjobb éttermének idén a bangkoki Mezzaluna bizonyult, amely a State Tower felhőkarcoló 65. emeletén található, és amelyet már két Michelin-csillag is elismer. A díjátadó különlegessége, hogy a legjobb vízalatti étteremtől (Su Va Na – Phuket) a legjobb gasztronómiai bevásárlóközpontig (Dubai Mall) több kategóriában is díjazták a legkiválóbb helyszíneket.
A magyar mezőnyben a Felix Kitchen & Bar kapta a legtöbb szavazatot a legjobb étterem kategóriában, míg a Kempinski Hotel Corvinus ÉS Bisztrója lett a legjobb szállodai étterem.
A nyertesek teljes listája itt érhető el.
Kapcsolódó cikkeink
Ízletes desszertek mellett számos gyógyszerünk alapanyaga a mák
Nem csak desszertjeink hagyományos alapanyagaként kiváló a mák. A gazdag…
Tovább olvasom >Ízletes desszertek mellett számos gyógyszerünk alapanyaga a mák
Nem csak desszertjeink hagyományos alapanyagaként kiváló a mák. A gazdag…
Tovább olvasom >Országos kutatás: ezek a magyarok kedvenc fogásai
Bár többé-kevésbé nyitottak az újdonságokra, egyértelműen ragaszkodnak a hagyományos karácsonyi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >Fogyó cégszámok, tartós félmilliós határ
2024-ben a társas vállalkozások száma várhatóan 12 ezerrel csökken, miközben…
Tovább olvasom >