A Wolt elindítja a hibrid kiszállítást
A Wolt április közepén az éttermek változó igényeinek jobb kiszolgálása érdekében bemutatta a Wolt Hibrid Kiszállítást. Ez lehetővé teszi az étteremvezetők számára, hogy akár óráról órára eldöntsék, a Wolt futár partnerek hálózatát használják-e ki, vagy saját kézbesítő személyzetüket használják a Wolt megrendelések teljesítéséhez.
A cikk a Trade magazin 2024/5. lapszámában olvasható.
A táblagépet használó étteremtulajdonosok azonnal, valós időben, a táblagépen lévő gombbal válthatnak át a Wolt futár partneri teljesítésre, például, ha az étterem összes saját futárja épp kiszállítást teljesít. Ha egy étterem vissza kíván térni a normál működéshez, egyszerűen kikapcsolhatja a funkciót, és az étterem ismét használhatja saját kézbesítő személyzetét.
Hartyányi Orsolya, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója kiemelte:
– Az általunk tapasztalt két legnagyobb elvárás a saját futárral rendelkező éttermeinktől a nagyobb rugalmasság és plusztámogatás bevonása a létszámgondok orvoslására. Ez a változás nemcsak a teljesen kiépített flottával rendelkező éttermeknek kedvez, hanem a kisebb üzleteket is arra ösztönzi, hogy költséghatékony működést találjanak a Wolt által biztosított extra rendelések kiszolgálására. //
Kapcsolódó cikkeink
Aznapi házhozszállítást indít a dm a Wolttal együttműködésben
Augusztustól a dm budapesti vásárlói új szállítási módot választhatnak az…
Tovább olvasom >Aznapi házhozszállítást indít a dm a Wolttal együttműködésben
Már aznap kézhez kaphatjuk a dm Online Shopban vagy a…
Tovább olvasom >A barista és a tökéletes kávévending-automata közötti állapot
A robotok munkába állítása a vendéglátásban talán már nincs annyira…
Tovább olvasom >További cikkeink
Több száz oldalas jelentés készült a világ jövőjéről
Több száz oldalas tudományos jelentés készült a világ jövőjéről, amelyből…
Tovább olvasom >A Beyond Meattel társulva kínál a McDonald’s növényi csirkefalatokat Franciaországban
Új növényi alapú terméket vezetett be a McDonald’s a Beyond…
Tovább olvasom >Így csökkenthetik négy lépésben a cégek higiéniai karbonlábnyomukat
Okos megoldásokkal a cégek csökkenthetik a hulladék mennyiségét, mérsékelhetik ökolábnyomukat,…
Tovább olvasom >