A vendégek szeretetére épülő étterem

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2023. 09. 15. 08:32

A régi budai VakVarjú étterem vendégeinek kedves gondolataival és fotóival teli időkapszulát helyezett el az étteremcsalád vezetősége a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában. Semsei Rudolf tulajdonos szerint e szép és megható üzenetekre érdemes építeni a tervek szerint 2024 januárjában megnyíló modern éttermet.

Kedves üzenetek, gyerekrajzok, fényképek – ezek kerülnek az időkapszulába

„A Jóisten csak diót ad a kezünkbe, de azt nekünk kell feltörni! Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy a legutóbb tőle kapott igazán kemény diót újbudai VakVarjú éttermünk vendégeivel közösen törhetjük fel, és időkapszulába zárt kedves gondolataik biztos alapot adnak majd megújuló újbudai éttermünknek” – mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa az Érem utcai felújítás alatt álló VakVarjú étterem ünnepélyes időkapszula behelyezésén szeptember 13-án.

Az időkapszulába a régi VakVarjú Buda törzsvendégeinek több mint 150 kedves üzenete, az étterem felújításával kapcsolatos gyermekrajzok, VakVarjú LEGO, az Újbuda újság legfrissebb, és a felújításról korábban hírt adó száma, a vendégektől kapott több mint 100 életkép, valamint az elmúlt 15 év meghatározó pillanatairól készült fotók kerültek.

Az újbudai VakVarjúban a férőhelyek száma majdnem duplája lesz a réginek. A hozzáépített hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a beltér letisztult és világos lesz, és be lehet majd lesni a szintén üvegfallal elválasztott látványkonyha mindennapjaiba is. Nyáron tágas terasz várja a vendégeket. Ez lesz az első teljesen akadálymentesített VakVarjú étterem, ahol a kerekesszékes vendégek is teljesen komfortosan közlekedhetnek.

„A báján és kedvességén mit sem változtattunk, valamint ételeink stílusa és az árszínvonal sem változik. Továbbra is élő zongorajáték, gyereksarok és megújult belső játszótér fogja várni törzsvendégeinket és a minket most felfedezőket. A mai világban egyre fontosabb a jó és szerethető munkakörnyezet kialakítása is, ezért kollégáink a nyitás után klimatizált csúcstechnológiás konyhában dolgozhatnak majd” – mondta Semsei Rudolf.

Az ünnepséget  az étteremcsalád tulajdonosain kívül megtisztelte részvételével Dr. László Imre újbudai polgármester, Görög András, a körzet önkormányzati képviselője, valamint Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

„Imádjuk vendégeinket, törzsvendégeinket. Jó megtapasztalnunk, ahogy ezt mindennap megérzik ételeinkben és mozdulatainkban. Erről tanúskodnak az időkapszulában hagyott kedves és megható üzeneteik, gondolataik, és nem utolsó sorban a „kisvarjak” rajzai is. A Nap süssön még ránk sokáig!” – zárta gondolatait Semsei Rudolf tulajdonos az időkapszula behelyezése után.

A teljesen megújult újbudai VakVarjú étterem a tervek szerint 2024 januárjában nyitja meg kapuit.

Kapcsolódó cikkeink