A vendégek szeretete
A régi budai VakVarjú étterem vendégeinek kedves gondolataival és fotóival teli időkapszulát helyezett el az étteremcsalád vezetősége a teljes felújítás alatt álló étterem alapzatában.

Köszönőlevelek, gyerekrajzok, fényképek kerültek az időkapszulába
A cikk a Trade magazin 2023/10. lapszámában olvasható.
Az időkapszulába a törzsvendégek több mint 150 kedves üzenete, az étterem felújításával kapcsolatos gyermekrajzok, VakVarjú LEGO, az Újbuda újság legfrissebb és a felújításról korábban hírt adó száma, a vendégektől kapott több mint 100 életkép, valamint az elmúlt 15 év meghatározó pillanatairól készült fotók kerültek. E szép és megható üzenetekre érdemes építeni a tervek szerint 2024 januárjában megnyíló modern éttermet – mondta Semsei Rudolf tulajdonos, és hozzátette –, a hely báján és kedvességén mit sem változtattunk, és ételeink stílusa és az árszínvonal sem változik. Továbbra is élő zongorajáték, gyereksarok és megújult belső játszótér fogja várni törzsvendégeinket és a minket most felfedezőket. Kollégáink a nyitás után klimatizált csúcstechnológiás konyhában dolgozhatnak majd. //
Kapcsolódó cikkeink
Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf : Nálam mindig a vendég az első!
A Vakvarjú éttermek, a Dobay cukrászdák és a Budapest Party…
Tovább olvasom >Országos kutatás: a magyarok közel háromnegyede felújítaná otthonát a következő öt évben
A magyarok túlnyomó többsége korszerűsítené otthonát a közeljövőben, miközben a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >