A Szintézis Zrt. több ezer PC alapú kasszát ad át

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 01. 12:25

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, a Szintézis Zrt. nagy erőkkel látott hozzá az online kiskasszás ügyfeleinél a kasszák telepítéséhez. A kormányrendeletek értelmében a multinacionális és nagy láncok sem mentesülnek az új rendszerre történő átállás alól, a Szintézis náluk is hozzálátott a kasszák beüzemeléshez. Az elkövetkezendő hetekben több ezer új online nagykasszát fognak átadni.

penztargepek fejlec

Intenzív munkával telt 2014 első negyedéve a győri székhelyű, immár közel 27 éve a piacon lévő Szintézis Zrt-nél. Az új kasszarendszer körül kialakult összetett helyzet, a változó jogszabályok és az engedélymegvonások sem gátolták a céget a munkában: A Szintézis munkatársai folyamatosan gyártják és fejlesztik az online adóügyi ellenőrző egységgel ellátott kis és PC alapú kasszáikat. A folyamatos munkának köszönhetően a cég jelentős készlettel rendelkezik, így az átadások zavartalanul történnek.

– Az online kasszákra történő átállás nagy terhet rótt a kereskedőkre, a kasszaforgalmazókra, az AEE online adóügyi ellenőrző egység gyártókra – mondja Szabó Dávid a Szintézis Zrt. vezérigazgatója, aki a nehézségek ellenére is optimista: bár a helyzet még korántsem felhőtlen, ennek ellenére már látni a folyamat végét.

– A Szintézis Retail üzletágának története során az elmúlt nagyjából 1 év tartogatta a legtöbb megoldandó kihívást. Számos területen kellett helytállnunk, vállalati filozófiánkat követve évtizedek óta a vevői elégedettség és a kifogástalan minőség irányította munkánkat, azonban a szoros határidők valamennyiünk munkáját megnehezítették. Örömmel mondhatom, hogy a nehézségek zömén túlvagyunk – hangsúlyozta Szabó Dávid.

A Szintézis Zrt. PC alapú kasszái évek óta kiszolgálják az integrált kis- és nagykereskedelmi C+C értékesítést, a speciális kiskereskedelmi megoldásokat (pl. repülőtéri rendszerek), a fashion, valamint az élelmiszer eladók egyedi igényeit. A korábban jól bevált funkciók természetesen elérhetőek maradnak az új online kasszáknál is.

Kapcsolódó cikkeink