A Szintézis ZRt. technológiai újításaival nyílt bevásárlóközpont Szegeden

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 19. 12:20

A CBA élelmiszer üzletlánc mindig szem előtt tartotta a vevői igények kielégítését és a vásárlás kényelmét. A november 12-én nyitott szegedi üzlet ennek kiváló példája, hiszen a 7000 négyzetméteren elterülő szupermarket nemcsak méreteivel hívja fel magára a figyelmet, hanem technikai újításaival is. Az európai viszonylatban is figyelemre méltó bevásárlóközpontba a győri székhelyű Szintézis ZRt. épített ki komplex és innovatív rendszermegoldást.

DSCN3073

A múlt héten nyílt, összesen 11 ezer négyzetméteres szegedi bevásárlóközpontban éttermek, csokoládéműhely, kávézó, cukrászda, drogéria, cipész, tisztító, kulcsmásoló, virágbolt és egy 7 ezer négyzetméteres CBA szupermarket is helyet kapott.

Az ország legújabb bevásárlóközpontja minden bizonnyal hamar a háziasszonyok kedvencévé fog válni, hiszen hatalmas méreteinek köszönhetően mindent megtalálhatnak benne, amire egy háztartásban szükség lehet, mi több a bevásárlást az integrált informatikai rendszer egyszerűbbé, szerethetőbbé és élményszerűbbé teszi. A szegedi áruház online kasszarendszereit, megbízható i3-as processzorral rendelkező gyors HP kasszáit, és intelligens vevőtájékoztató rendszereit a Szintézis ZRt. szállította. Hazánkban elsőként itt került integrálásra 20 ezer darab olyan, új generációs Pricer polccímke, mely még esztétikusabb, modernebb és újabb funkciókkal is bír, mint elődje.Az étteremben 8 pénztárgépes gasztro rendszert telepítettek a Szintézis szakemberei, melyek a bolti rendszerrel egységet alkotva radikálisan leegyszerűsítik az alapanyag rendelést, értékesítést és mobil rendelésfelvételt.

„A két vállalat nem most dolgozott először együtt, hiszen a CBA időben felismerte, hogy az üzleti informatika piaca egyre inkább az integrált, komplex szolgáltatások és szolgáltatók irányába tolódik el. A jövő az egy kézben tartott rendszer, az egységes support és a saját fejlesztésű informatikai megoldások irányába mutat, melyet a Szintézis gond nélkül képes biztosítani”- nyilatkozta Szabó Dávid, a Szintézis Informatikai ZRt. vezérigazgatója.

Az ünnepélyes megnyitó után többen is elismerően nyilatkoztak, már az első vásárlók is innovatívnak, vonzónak és átláthatónak jellemezték a bevásárló komplexumot.

Kapcsolódó cikkeink