A Szintézis is megkezdte az online pénztárgép gyártását

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 08. 14. 11:58

A Szintézis Informatikai ZRt. 2013 júliusában beadta engedélyeztetésre az online hagyományos pénztárgépét, amely már Adóügyi Ellenőrző Egységgel van felszerelve, mely képes a NAV-val való online kapcsolatra. Az AEE tartalmazza az adatkapcsolathoz szükséges SIM egységet, így külső körülmény nem gátolhatja az AEE és a NAV közötti adatkommunikációt.

A hagyományos (elektronikus naplóval nem rendelkező) pénztárgépek 2013.08.31-ig használhatóak!

A Szintézis ZRt. megkezdte a NOVATEK online pénztárgép gyártását, és az előrendelések felvételét. A kiskassza egyszerűen kezelhető, árbeütős, vagy vonalkódos üzemmódban is használható, így alkalmas a kisbolttól kezdve a nagy áruházak számára is. Akkumulátorral van felszerelve, így áramszünet esetén is tud értékesíteni. A NOVATEK online pénztárgép piacon az egyik leggyorsabb nyomtatóval rendelkezik (70mm/sec), és többféle fizetési módot kezel: bankkártya, utalvány, készpénz (Ft, Euró).

A Szintézis Zrt. által fejlesztett intelligens kasszarendszerek (IBM, HP, Fujitsu, Senor, PC kassza) rendelkeznek elektronikus naplóval, így ezek 2013. december 31-ig használhatóak. A jelenlegi rendszereinket az AEE egység beszerelésével ONLINE kasszarendszerré alakítjuk.

További információk: www.szintezis.hu/onlinekassza

Kapcsolódó cikkeink