A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is megrendezte éves Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét. A Gundel Étteremben zajlott remek hangulatú rendezvény méltóképpen ünnepelte meg a szakma legjobbjait, tette felejthetetlenné kimagasló szakmai teljesítményüket, eredményeiket.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A szakma legjelentősebb díjának átadásán a 150 vendéget közel ugyanennyi ember szolgálta ki, ennyien vettek ugyanis részt az esemény szervezésében és lebonyolításában – nem pénzért, nem érdekből, hanem a szakma iránt érzett alázatból.
Az idei díjakat Bicsár Attila és Kovács Lázár vehette át.
A menü a következő volt: Amuse bouche (Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest); előétel: Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina (Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest); leves: Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval (Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest); főétel: Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival (Moldován Viktor és Wolf András), desszert: Napraforgó desszert (Tóth Ágnes).
//
Kapcsolódó cikkeink
Már most borítékolható a Gundel-díjkiosztó gálaebéd sikere
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Észszerűbb díjazást sürget az MVI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Áfakulcs a lötyögő zárban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: Eger, Miskolc és Nyíregyháza a legnépszerűbb az őszi szünetben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Balatoni Turizmus Szövetség: 1500 szolgáltató várja vendégeit az október 23-i hosszú hétvégén
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kézzel készült mini desszertcsodák kerültek a Gundel asztalára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >











