A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is megrendezte éves Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét. A Gundel Étteremben zajlott remek hangulatú rendezvény méltóképpen ünnepelte meg a szakma legjobbjait, tette felejthetetlenné kimagasló szakmai teljesítményüket, eredményeiket.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A szakma legjelentősebb díjának átadásán a 150 vendéget közel ugyanennyi ember szolgálta ki, ennyien vettek ugyanis részt az esemény szervezésében és lebonyolításában – nem pénzért, nem érdekből, hanem a szakma iránt érzett alázatból.
Az idei díjakat Bicsár Attila és Kovács Lázár vehette át.
A menü a következő volt: Amuse bouche (Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest); előétel: Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina (Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest); leves: Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval (Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest); főétel: Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival (Moldován Viktor és Wolf András), desszert: Napraforgó desszert (Tóth Ágnes).
//
Kapcsolódó cikkeink
Éves közgyűlés
Májusban került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban működő VígVarjú étteremben,…
Tovább olvasom >Az egyszerűsített egyszerűsítése
Kovács László, az MVI elnöke több szakmai szervezet (Turisztikai és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Két éve alakult meg hazánk első, iparágakon és régiókon átívelő…
Tovább olvasom >Két napig Korea a Margit-szigetre költözik: indul az ingyenes KoreaON 2025 kulturális fesztivál!
A budapesti nyár idén is elhozza a KoreaON kulturális fesztivált,…
Tovább olvasom >Essendire változtatta nevét az AccorInvest
Megújította nevét és vállalati identitását az AccorInvest, immár Essendi néven…
Tovább olvasom >