A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is megrendezte éves Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét. A Gundel Étteremben zajlott remek hangulatú rendezvény méltóképpen ünnepelte meg a szakma legjobbjait, tette felejthetetlenné kimagasló szakmai teljesítményüket, eredményeiket.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A szakma legjelentősebb díjának átadásán a 150 vendéget közel ugyanennyi ember szolgálta ki, ennyien vettek ugyanis részt az esemény szervezésében és lebonyolításában – nem pénzért, nem érdekből, hanem a szakma iránt érzett alázatból.
Az idei díjakat Bicsár Attila és Kovács Lázár vehette át.
A menü a következő volt: Amuse bouche (Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest); előétel: Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina (Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest); leves: Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval (Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest); főétel: Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival (Moldován Viktor és Wolf András), desszert: Napraforgó desszert (Tóth Ágnes).
//
Kapcsolódó cikkeink
Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >Szakmai elismerés az ipartestületnek
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén újra bekerült a TOP10 meghatározó,…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Magyar Pékszövetség XIV. Szent István napi Kenyérverseny felhívása
A Magyar Pékszövetség 2025-ben is meghirdette az ország egyik legrangosabb…
Tovább olvasom >Szallas.hu: a hazai vendégek többnyire 1-2 éjszakás foglalással utaztak belföldön az első negyedévben
Hosszú hétvége híján főként rövid, 1-2 éjszakás belföldi utazásokat választottak…
Tovább olvasom >21. századi csúcshűtőtáska – A nap képe
A Rugged Road hűtőtáskái nagyon könnyűek, nagyon tartósak , strapabírók,…
Tovább olvasom >