A szakma legnagyobb ünnepe
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén októberben is megrendezte éves Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét. A Gundel Étteremben zajlott remek hangulatú rendezvény méltóképpen ünnepelte meg a szakma legjobbjait, tette felejthetetlenné kimagasló szakmai teljesítményüket, eredményeiket.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
A szakma legjelentősebb díjának átadásán a 150 vendéget közel ugyanennyi ember szolgálta ki, ennyien vettek ugyanis részt az esemény szervezésében és lebonyolításában – nem pénzért, nem érdekből, hanem a szakma iránt érzett alázatból.
Az idei díjakat Bicsár Attila és Kovács Lázár vehette át.
A menü a következő volt: Amuse bouche (Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest); előétel: Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina (Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest); leves: Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval (Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest); főétel: Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival (Moldován Viktor és Wolf András), desszert: Napraforgó desszert (Tóth Ágnes).
//
Kapcsolódó cikkeink
Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >MVI éves statisztikai helyzetjelentés a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) évente közzéteszi a vendéglátásról szóló…
Tovább olvasom >Éves közgyűlés
Májusban került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban működő VígVarjú étteremben,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Bodrogi Gyulával és Süsüvel is találkozhatnak a családok a Varázsligetben
A Szent István Nap rendezvénysorozata idén is színes programkavalkáddal várja…
Tovább olvasom >Tepsivirág – A nap videója
Az igazán nagy ötleteknek gyakran sajátja, hogy ha látja őket…
Tovább olvasom >Egy trendekhez simuló étterem, eddig ismeretlen ízvilágú konyhával
Budapest gasztronómiai kínálata újabb különlegességgel bővült: a Vas utcában megnyílt…
Tovább olvasom >